Lady Gaga: Νέο βίντεο-κλιπ με ελληνικές αναφορές

Με αναφορές στην αναγέννηση, τον William Blake και την σκοτεινή μυθολογία, η Lady Gaga επανέρχεται με ένα οκτάλεπτο βίντεο υπερπαραγωγή.


Έχει εμπνευστεί από δεκάδες εποχές και τέχνες και αυτή τη φορά η Gaga επανέρχεται με ένα μυθικό βίντεο με αναφορές σε σκοτεινές εποχές, παράξενα ζώα και αυτήν να εμφανίζεται σαν ένας περίεργος άγγελος, σαν μυθική περσόνα και άλλα πολλά και περίεργα... στο στυλ της Gaga βεβαίως.


Η 27χρονη τραγουδίστρια εχθές έβγαλε στην δημοσιότητα το νέο της βίντεο «G.U.Y.» που γυρίστηκε εξ' όλοκλήρου στο Hearst Castle in San Simeon, California.

Το ενδιαφέρον είναι οτι όσοι κομπάρσοι παίζουν στο βίντεο, είναι άτομα που παίζουν στο ριάλιτι Real Housewives Of Beverly Hills, και μέσα σε όλα έχει και μιμητές του Michael Jackson, του Gandhi και του John Lennon.

Το ωραιότερο κομμάτι όμως στο βίντεοκλιπ της είναι τα κοστούμια της και φυσικά... τα χορευτικά της.

Το βίντεο ξεκινά με μια Gaga ντυμένη κάτι μεταξύ πουλιού και άγγελου, που έχει χτυπηθεί από  βέλη. Μετά η Gaga μεταμφιέζεται σε ένα πουλί ανάμεσα σε ναούς και αναφέρεται σε ελληνικές θεότητες όπως η Αφροδίτη...αργότερα εμφανίζεται φορώντας ένα τρομερά σέξι κορμάκι. Μετά η Gaga μεταμορφώνεται σε μαύρη οπτασία με φτερά και γούνες που κυκλοφορεί μέσα σε corporate κτίρια.

Η ίδια δήλωσε οτι «Πρέπει να αλλάζουμε συνεχώς κατεύθυνση στη δουλειά μας και εγώ ζω ανάμεσα στην τέχνη και την ποπ μουσική, και ήθελα πολύ να κάνω μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Τα γυρίσματα κράτησαν περίπου έξι μέρες και περάσαμε καταπληκτικά.

Υπάρχει και μια σκηνή στο βίντεο όπου η φίλη της Millie Brown που παίζει και αυτή στο βίντεο κλιπ, βάζει τα δάχτυλα της μέσα στο στόμα της τραγουδίστριας και αυτή κάνει εμετό. «Ξέρω οτι σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει αλλά δεν μας κάνει έκπληξη αυτό» είπε.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...