ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ 0-2 Τέλος στο «αγροτικό» για την ΑΕΚ! που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στη football league.


Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της, κέρδισε την Κηφισιά με 0-2 στη Ριζούπολη και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στη football league. Η Ένωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος, όπου σκόραρε δις, έχασε πολλές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε μεγαλύτερα επίπεδα, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι (9/14) του Ντακόλ.

Ο Βραζιλιάνος φορ βέβαια, ήταν πολύ καλός, καθώς βρήκε δίχτυα μία φορά, έχασε τρεις ακόμα κλασικές ευκαιρίες, ενώ προσέφερε και στο δημιουργικό κομμάτι. Θετική παρουσία του Τζανετόπουλου για ακόμα ένα ματς και πρώτο του τέρμα τη φετινή σεζόν.
Σαρωτική με δύο γκολ
Πρώτο σουτ στο 3ʼ με τον Ντακόλ να σουτάρει και τον Ιωσήπου να διώχνει σε κόρνερ. Η Κηφισιά βρήκε δίχτυα με τον Θανόπουλο στο 11ʼ, αλλά ο πρώτος βοηθός το ακύρωσε λανθασμένα ως οφ-σάιντ, καθώς τον σκόρερ κάλυπτε ο Τσουμάγκας.
Στο 15ʼ ο Βραζιλιάνος απείλησε ξανά με πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά, η Ένωση βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί. Ο Ρόβας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιωσήπου έκανε λάθος έξοδο και ο Τζανετόπουλος με ωραίο γυριστό έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας της Κηφισιάς.
Ο Πλατέλλας στο 25ʼ έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι. Πάνω από τα δοκάρια και το σουτ στην κίνηση του Γροντή στο 28ʼ από το ύψος του πέναλτι. Η Ένωση δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 0-2 στο 36ʼ. Ο Ρόβας εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντακόλ αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά.
Πολλές χαμένες ευκαιρίες
Η Κηφισιά είχε την πρώτη ευκαιρία με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά ο Βούρας απέκρουσε το δυνατό σουτ του Βέρμπη. Στο 52ʼ ο Ιωσήπου μπλόκαρε την εξ επαφής κεφαλιά του Ντακόλ. Στο 59ʼ η Ενωση κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Στασινού από σέντρα του Τσουμάγκα. Ο Ντακόλ το εκτέλεσε και έστειλε τη μπαλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 9 χαμένο σε 14 εκτελέσεις!
Μούργκα και Ράμα πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν με σουτ εκτός περιοχής, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Η Κηφισιά διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε τράβηγμα του Κολοτούρου, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 90ʼ ο Ράμα έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα, αλλά ο Ανδρίκος έδιωξε πάνω στη γραμμή. Όπως και ένα λεπτό μετά ο Αλημπάς την κεφαλιά του Σταθάκη.
Τα γκολ: 17ʼ Τζανετόπουλος, 36ʼ Ντακόλ
Κίτρινες: 35ʼ Κολοτούρος, 59ʼ Στασινός- 84ʼ Αργυρίου
Χαμ. Πέναλτι: 60ʼ Ντακόλ
Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)
ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Ιωσήπου, Στασινός, Ανδρίκος, Κολοτούρος, Καραμπάς, Τεγούσης, Γκουτσούλας, Αλημπάς, Βέρμπης, Θανόπουλος, Γιόνδης (77ʼ Χίσο)
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Τσουμάγκας (64ʼ Μούργκα), Κορδέρο, Ρόβας (81ʼ Αργυρίου), Πλατέλλας, Ανάκογλου (77ʼ Ράμα), Γροντής, Ντακόλ












 Φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...