ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ 1-2 Κύπελλο με γκολάρα Μπέιλ η Ρεάλ (vds)

Το 19ο Κύπελλο της ιστορίας της πανηγύρισε στο «Μεστάγια» η Ρεάλ, η οποία με γκολάρα του Μπέιλ στο 85' νίκησε με 2-1 την Μπάρτσα και πήρε την κούπα. Ατυχη στο 90' οι «μπλαουγκράνα» με δοκάρι του Νεϊμάρ.
Δίκαιο προβάδισμα η Ρεάλ

Στο πρώτο 45λεπτο η Ρεάλ πραγματοποίησε το τέλειο παιχνίδι. Προηγήθηκε στο 11' με τον Ντι Μαρία μετά από ασίστ του Μπενζεμα σε μία φάση, όπου υπάρχει υποψία οφσάιντ στο γκολ και εν συνεχεία κράτησε μακριά από την εστία την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» ναι μεν είχαν την κατοχή της μπάλας και την όποια πρωτοβουλία, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν το τέρμα του Κασίγιας εν αντιθέσει με τη «βασίλισσα» που στο 35' θα μπορούσε να κάνει και το 2-0.
Ηταν η φάση, όπου ο μπακ, Ζόρντι Αλμπα με διαγώνια κίνηση βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να ανακόψει τον Ισκο που «πυροβόλησε», αλλά είδε την μπάλα να κοντράρει στο σώμα του αμυντικού των «μπλαουγκράνα».
Ετσι το 1-0 παρέμεινε έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου, από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα αναλωνόταν σε ένα παιχνίδι με σέντρες και «γεμίσματα», πράγμα που ουδέποτε έκανε τα τελευταία χρόνια.

Γκολάρα ο Μπέιλ και η κούπα στη Μαδρίτη Στο β' ημίχρονο το σκηνικό επαναλήφθηκε… Η Μπαρτσελόνα διατηρούσε την κατοχή, όμως η Ρεάλ ήταν αυτή που απειλούσε πιο πολύ με Μπέιλ και Μπενζεμά. Και εκεί, όπου τα πάντα έδειχναν να βαίνουν καλώς για τη «βασίλισσα», ήρθε στο 68' ο νεαρός στόπερ, Μπάρτρα με κεφαλιά να ισοφαρίσει για τους «μπλαουγκράνα» και να δώσει άλλη χροιά στον τελικό. Η Ρεάλ, όμως, ήταν φύσει αδύνατο να χάσει αυτό το ματς, όπου λειτουργούσαν μαγευτικά όλα τα αμυντικά της πλάνα με Ισκο, Μόντριτς και Τσάμπι Αλόνσο να είναι «βράχοι» έχοντας βοήθειες και από τον Ντι Μαρία και ήταν εξαιρετική στην αντεπίθεση. Και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 85' με τον Μπέιλ, ο οποίος με εξαιρετική κούρσα και σόλο ενέργεια, έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του ματς. Και αυτό γιατί στο τέλος η «βασίλισσα» χρειάστηκε και τη συμβολή της θέας τύχης, μιας και στο 90' ο Νεϊμάρ σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κασίγιας, σημάδεψε, σούταρε και τράνταξε το αριστερό δοκάρι του «Αγίου Ικερ». ΣΚΟΡΕΡ: 68' Μπάρτρα – 11' Ντι Μαρία, 85' Μπέιλ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ματέου Λαόθ ΔΟΚΑΡΙΑ: 66' Μπενζεμά - 90' Νεϊμάρ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 3΄ Ισκο, 17' Πέπε, 89' Τσάμπι Αλόνσο – 17' Νεϊμάρ, 53' Μαστσεράνο ΑΠΟΒΟΛΕΣ: - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Μπάρτρα (86' Αλέξις), Μασεράνο, Άλμπα (46' Αντριάνο), Τσάβι, Μπουσκέτς, Σεσκ (60' Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι, Ινιέστα. ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Μπενζεμά (90' Βαράν), Μπέιλ, Τσάμπι Αλόνσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Ντι Μαρία (86' Ιγιαραμέντι), Ίσκο (89' Κασεμίρο). Επιμέλεια: ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ


Το Clasico του Κυπέλλου σε εικόνες!










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...