Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ - Τουλάχιστον 12 οι νεκροί

Οι έντεκα θάνατοι στο Αρκάνσας - Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν μέσα στο σκοτάδι επιζώντες - Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό τραυματιών
Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων από τους ανεμοστρόβιλους που έπληξαν τις τελευταίες ώρες τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το «Associated Press», οι νεκροί ανέρχονται στους 12. Έντεκα θάνατοι έχουν αναφερθεί στο Αρκάνσας και ένας στην Οκλαχόμα. Εν τω μεταξύ, τα σωστικά συνεργεία αναζητούν μέσα στο σκοτάδι επιζώντες.

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη Βιλόρια της πολιτείας του Αρκάνσας και οι διασώστες συνεχίζουν να ερευνούν στα ερείπια αναζητώντας θύματα. Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό τραυματιών.







Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε από ανεμοστρόβιλο στην πόλη Μέιφλάουερ, 35 χιλιόμετρα βορειο-δυτικά του Λιτλ Ροκ, όπου έχουν καταστραφεί περί τα 45 σπίτια, έχουν ξεριζωθεί δένδρα και έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, καθιστώντας δύσκολο το έργο των διασωστών.

Θύματα υπάρχουν και στην Κομητεία Πουλάσκι του Αρκάνσας.

Την ίδια ώρα, ακόμη ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από ανεμοστρόβιλο στην πόλη Κουαπάου της Οκλαχόμα, όπου διεξάγεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.









Ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη του Αρκάνσας έκανε λόγο για «γιγάντιο ανεμοστρόβιλο» και για πολλούς τραυματίες.

Ανεμοστρόβιλοι έπληξαν και τη Νεμπράσκα, το Κάνσας, την Αϊόβα και το Μισούρι.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...