ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 78-83 Πρόβα εν όψει... Παναθηναϊκού! (vds)

Το... πρόβλημα σε τέτοια παιχνίδια είναι η έλλειψη κινήτρου. Στην Πόλη ωστόσο ο Ολυμπιακός μόνο κάτι τέτοιο δεν έδειξε καθώς επιβλήθηκε με 83-78 της Αναντολού Εφές και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα.

Με την πρόκριση να είναι ήδη δεδομένη και το πλασάρισμα να κρίνεται ούτως ή άλλως την ερχόμενη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου και δίχως ουσιαστικά να...
πατήσουν γκάζι πέρασαν νικηφόρα από το Αμπντί Ιμπεκτσί.
Πλέον ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (10/4) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ με τον νικητή να παίρνει την τρίτη θέση και τον ηττημένο την τέταρτη. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν και αν δεν αλλάξει κάτι στο φινάλε ο νικητής θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ και ο ηττημένος την Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότεροι με μειονέκτημα της έδρας.
Το σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό στο παιχνίδι τους μετά από τη «κοιλιά» πριν από περίπου ένα μήνα και με δεδομένο μάλιστα πως δύο από τους βασικούς παίκτες του είναι εκτός. Ο Πρίνετζης και ο Περπέρογλου.
Παράλληλα πάνω στο παρκέ ο Ολυμπιακός παρουσιάζει και κάποια νέα στοιχεία, ενώ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δείχνει να δοκιμάζει, σε αυτά τα παιχνίδι, σχήματα. Όπως για παράδειγμα γη χρησιμοποίηση του Ντάνστον ως «4», καθώς για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αμερικανός πέρασε αρκετή ώρα στο παρκέ ως δεύτερος ψηλός.
«Καθάρισε» από το ξεκίνημα Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να επιβάλει το δικό του ρυθμό και να μην επιτρέψει στους γηπερδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Και το κατάφερε έχοντας ενέργεια και καλές επιλογές στην επίθεσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να χτίσουν μία μικρή διαφορά την οποία δεν την απώλεσαν σε κανένα σημείο και μάλιστα αρκετές φορές έφτασε και σε διψήφια επίπεδα. Ακόμα και όταν η Εφές στο τρίτο δεκάλεπτο, υποχρέωσε τον Ολυμπιακό σε λάθη και με τους Βασιλειάδη και Γκόρντον μείωσε σε 48-50, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τις λύσεις και το καθαρό μυαλό να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά. Τα δεκάλεπτα: 18-19, 32-43, 60-67, 78-83 ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αγγέλου): Οσμάν 4 (1), Βασιλειάδης 16 (2/2δ., 4/9τρ., 4ριμπ., 2ασ., 1κλ., 29'34''), Μπατούκ 8 (1), Γκονλούμ 7, Κιλιτσλί 2, Σαβάνοβιτς 3, Γκόρντον 16, Πλάνινιτς 8 (2), Μπιέλιτσα 14 (2). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 6 (2), Σερμαντίνι 10, Ντάνστον 13, Σπανούλης 17 (3), Παπαπέτρου 5 (1), Σλούκας 7 (1), Κόλινς 4, Σίμμονς 6, Μάντζαρης, Καββαδάς 2, Λοτζέσκι 13 (2). Επιμέλεια: ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...