Καραμπόλα πέντε πούλμαν του ΠΑΟΚ στην εθνική! -ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Σε καραμπόλα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματίες, ενεπλάκησαν πέντε πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου.

 Από το ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος του Βελεστίνου στον Βόλο λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Βέβαια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να περιμένουν ώρες για να έρθουν άλλα λεωφορεία να τους παραλάβουν.


 Στο μεταξύ, τα πρώτα πούλμαν του «ασπρόμαυρου» κομβόι φτάνουν εδώ και λίγη ώρα στις Αιφίδνες, όπου είναι το ραντεβού για να φύγουν το μεσημέρι, τμηματικά, προς το ΟΑΚΑ.
πηγη

Καραμπόλα πέντε λεωφορείων που μεταφέρουν οπαδούς του ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, μόνο σοβαρές ζημιές στα οχήματα - Αναζητούν τρόπο οι φίλαθλοι να φτάσουν στο ΟΑΚΑ Καραμπόλα πέντε λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ που ξεκίνησαν τη νύχτα από τη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί έξω από το Βελεστίνο στο Βόλο. Ευτυχώς σημειώθηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μόνο υλικές ζημιές και τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν δεξιά του δρόμου μέχρι να διαπιστωθεί ποια και πόσα θα μπορέσουν, εάν αυτό είναι εφικτό, να συνεχίσουν προς την Αθήνα.πηγη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...