Διατροφή και γυμναστική Αυτά είναι τα μυστικά της Μπιγιονσέ για γυμνασμένο και υγιές σώμα!

Πολλά μπορούμε να πούμε για τη βραδιά των Grammy 2014 αλλά αυτό που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση ήταν το σώμα της Μπιγιονσέ! Δες πώς κατάφερε η τραγουδίστρια να κερδίσει τις εντυπώσεις με σκληρή δουλειά και υγιεινή διατροφή.

Διατροφή

Μετά την εγκυμοσύνη της η τραγουδίστρια έπρεπε να χάσει 30 κιλά. Έτσι, ήταν μονίμως πάνω σε έναν διάδρομο (κάνοντας εναλλαγές από πολύ γρήγορο τρέξιμο σε αργό για μεγαλύτερο κάψιμο λίπους) και έτρωγε πολλές πράσινες σαλάτες.

Στο τέλος του 2013 η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της, Τζέι-Ζι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν μία vegan αυστηρή διατροφή 22 ημερών προκειμένου να έχουν περισσότερη ενέργεια, καλύτερη υγεία και γρηγορότερο μεταβολισμό.
 
Γενικότερα, όμως, όταν δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη διατροφή για να χάσει κιλά, τρώει καλό πρωινό, σαλάτες για μεσημεριανό και ελαφρύ βραδινό. Επίσης έχει μία μέρα, συνήθως την Κυριακή, για να τρώει ό,τι θέλει.

Γυμναστική

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μπιγιονσέ είπε: “Δεν μπορώ να τρώω ότι θέλω και δεν μπορώ να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται πολλές θυσίες. Πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου. Δεν έχει καμία σημασία τι προπονητή έχεις και τι πρόγραμμα κάνεις. Πρέπει να είσαι υγιής και να κάνεις σωστές επιλογές”.

Ακόμα και όταν είναι πολύ απασχολημένη με τη δουλειά της, αφιερώνει μερικά λεπτά για να κάνει γρήγορες ασκήσεις που δεν διαρκούν πολύ, όπως είναι τα καθίσματα, οι προβολές και οι κοιλιακοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...