Παπαδημούλης: «Λύση εντός ευρώ»

Παπαδημούλης Η απόφαση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για «λύση εντός ευρώ» δεσμεύει τους πάντες, επανέλαβε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Δήλωσε δε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη.



Απαντώντας σε ερώτηση για τις θέσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ευρώ, δήλωσε πως η απόφαση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ για «λύση εντός ευρώ» δεσμεύει τους πάντες. Πρόσθεσε πως 40 ημέρες πριν από τις εκλογές, δεν πρέπει να δίνεται η δυνατότητα στους αντιπάλους να καλλιεργούν σύγχυση για το τι θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ,  και κατήγγειλε «τηλεοπτικά κανάλια φιλοκυβερνητικά και άκρως αντισυριζικά» τα οποία όπως είπε, δημιουργούν «σεισμό» όταν ο κ. Λαφαζάνης λέει τη γνωστή του άποψη, ενώ αποσιώπησαν τις δηλώσεις της Μαριέττας Γιαννάκου, πως ο Αντώνης Σαμαράς κάνει ανοίγματα στην ακροδεξιά.
 
Για το ζήτημα του ευρωψηφοδελτίου την ΝΔ, ο Δ. Παπαδημούλης δήλωσε: «Και ρωτώ: αν είναι να βάλουν τον Βελόπουλο, γιατί έκοψε ο Σαμαράς τον αδελφικό του φίλο και ομοϊδεάτη, τον Κρανιδιώτη; Εκτός αν νομίζουν ότι ο Ζαγοράκης, που έπαιζε στο κέντρο, συμβολίζει το άνοιγμα στο μεσαίο χώρο».
 
Επίσης, έκανε σαφές πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η νίκη «έστω και με μια ψήφο διαφορά», σημειώνοντας ωστόσο πως "αν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερα από το άθροισμα Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ. Τότε θα είναι σεισμός".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...