Γλέζος: Δεν έχω ένδειξη ότι θα γίνει δεκτό το αίτημά μου να συναντηθώ με την Μέρκελ

Δεν έχω ένδειξη ότι θα γίνει δεκτό ούτε αυτή τη φορά το αίτημά μου να συναντηθώ με την Γερμανίδα καγκελάριο, είπε στον Αlpha 989 ο Μανώλης Γλέζος, εν όψει της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου.

"Εχω ζήσει απευθείας τη φρίκη της ναζιστικής κατοχής και θέλω να ρωτήσω την κα. Μέρκελ πως είναι δυνατόν να έχει εξοφλήσει τις αποζημιώσεις και τα κατοχικά δάνεια σε άλλες χώρες και να εξαιρεί την Ελλάδα", τόνισε το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς.
Για την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, διερωτήθηκε αν λέμε "ελάτε να αγοράσετε τους ανέργους και τα κλειστά καταστήματα" και πρόσθεσε ότι τα δάνεια μετατρέπουν τους ελεύθερους σε δούλους.

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ 3% για τις ευρωεκλογές δίνει νέα δημοσκόπηση 

Προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές καταγράφει η έρευνα πολιτικής συγκυρίας της Public Issue, την οποία δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών.
Συγκεκριμένα, στην τηλεφωνική έρευνα της εταιρείας, που διεξήχθη το διάστημα 1-8 Απριλίου 2014, η ΝΔ λαμβάνει το 16,5% των ερωτηθέντων, ο ΣΥΡΙΖΑ 19,5%, η Ελιά (ΠΑΣΟΚ) 5,5%, οι ΑΝΕΛ 2,5%, η ΧΑ 4%, η ΔΗΜΑΡ 2,5%, το ΚΚΕ 4,5%, το Ποτάμι 5%, ο ΛΑΟΣ 1,5%, το ΕΠΑΜ 1%, και τα λοιπά κόμματα 1%.
Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου ανέρχεται στο 36,5% (αναποφάσιστοι 16,5%, δεν ψηφίζω 10,5%, λευκό/άκυρο 3%, και, δεν γνωρίζω/δεν απαντώ 6,5%).
Στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας (4-10/3/2014) ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ελάμβαναν από 15,5%. Στην παράσταση νίκης, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 46% έναντι 39% της ΝΔ. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση η διαφορά στην παράσταση νίκης ήταν ΣΥΡΙΖΑ 52% - ΝΔ 33%.
phgh

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...