Στην αγκαλιά του Αλέν Ντελόν βρήκε παρηγοριά η Βαλερί Τριερβελέρ!

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας απαθανατίστηκε να απολαμβάνει βόλτες στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της το γοητευτικό - 78χρονο - Γάλλο ηθοποιό...
Ο περασμένος Ιανουάριος έμεινε βαθιά χαραγμένος στη μνήμη της, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της και πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε ερωτική σχέση με τη νεαρότερη και γοητευτική ξανθιά ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.


Αφού ξεπέρασε το νευρικό κλονισμό που είχε υποστεί μετά τις καυτές λεπτομέρειες που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας για τα τρυφερά ραντεβού του ζεύγους, αφού επανήλθε στις επαγγελματικές δραστηριότητές της επιχειρώντας να επαναφέρει την ισορροπία στη ζωή της, έφτασε η στιγμή να σκεφτεί και τη συναισθηματική ζωή της μετά την τεράστια απογοήτευση που έζησε με τον άλλοτε αγαπημένο της Φρανσουά.

Η Βαλερί Τριερβελέρ, λοιπόν, φέρεται πως ξαναβρήκε τον έρωτα, αυτή τη φορά, όμως, στο πρόσωπο του Γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν.



Τις φήμες ενισχύουν φωτογραφικά ενσταντανέ, τα οποία απεικονίζουν την πρώην πρώτη κυρία της χώρας να απολαμβάνει βόλτες στο Παρίσι έχοντας στο πλευρό της το γοητευτικό - πλην όμως 78χρονο - άνδρα, ο οποίος απαθανατίστηκε να την πιάνει… αγκαζέ.

Ωστόσο, το ζήτημα της ηλικίας μοιάζει να μην απασχολεί την Τριερβελέρ, αν σκεφτεί κανείς ότι προσπέρασε ακόμα και το γεγονός ότι ο Ντελόν είναι ένθερμος υποστηρικτής της επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν, και κατά συνέπεια των ακραίων θέσεών της.

Τον περασμένο Οκτώβριο, μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τις δημοσκοπήσεις που προέβλεπαν ότι το ακροδεξιό κόμμα θα έπαιρνε την ανιούσα.

«Επιτέλους! Το Εθνικό Μέτωπο είναι απολύτως σταθερό στις θέσεις του. Ο κόσμος δεν αντέχει πια τα παλιά κόμματα και τον τρόπο που μιλάνε και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα. Θέλουν δράση, θέλουν κάτι άλλο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, προκαλώντας, μάλιστα, την οργή του γιου του, Αντονι, ο οποίος υποστήριξε ότι ο πατέρας του δεν πρέπει να ασχολείται με την πολιτική, αλλά μοναχά με τον κινηματογράφο.



Ο έρως, όμως, ούτε χρόνια κοιτά, ούτε πολιτικές πεποιθήσεις, όπως φαίνεται. Αυτό αποδεικνύεται από την επιλογή της πληγωμένης Βαλερί, η οποία έσπευσε να βρει τον αντικαταστάτη του Ολάντ. Τι και αν μπορεί να μην όσο δραστήριος, τουλάχιστον σεξουαλικά, όσο ο πρώην σύντροφός της; Η Τριερβελέρ ίσως αναζητά στο πλευρό της την εμπιστοσύνη, τη σιγουριά και ασφάλεια που δεν της παρείχε ο Γάλλος πρόεδρος.

Η ίδια, βέβαια, υποστηρίζει ότι δε συμβαίνει τίποτα με τον άλλοτε γόη του γαλλικού κινηματογράφου που έκανε τα κορίτσια να τρέμουν σύγκορμα στη θέα του.



Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού Τύπου, η πρώην… première dame φωτογραφήθηκε δίπλα σε έναν άλλο γοητευτικό άνδρα κατά τη διάρκεια παραμονής της στη Νέα Υόρκη, με τον οποίο πέρασε, όπως επισημαίνει η ιταλική La Repubblica, αρκετές ώρες στο διαμέρισμά του για να πάνε στη συνέχεια και οι δύο μαζί στο ξενοδοχείο της.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σχόλιο που ταιρίαζει στην ελκυστική Βαλερί Τριερβελέρ είναι το παρακάτω: Vive l’amour…


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...