Λαζόπουλος: «Σε βρώμικο ποτάμι δεν βουτάω»

Υποστηρίζει ότι το Ποτάμι «προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής»
Συνεχίζεται η κόντρα Θεοδωράκη - Λαζόπουλου με τον δημοφιλή ηθοποιό και παρουσιαστή να δηλώνει σε νέα συνέντευξή του ότι δεν βουτάει σε «βρώμικο ποτάμι».


Έπειτα από τις δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή του, ότι το Ποτάμι «πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλει στη Νέα Δημοκρατία» ο κ. Λαζόπουλος εξαπολύει νέα επίθεση στον κ. Θεοδωράκη λέγοντας ότι το Ποτάμι «προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής».

«Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα. Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν», αναφέρει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο κ. Λαζόπουλος εκφράζει την απορία του με το γεγονός ότι τα «μέσα της διαπλοκής» αγκάλιασαν με... υστερία τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Του παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω. Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, όσον αφορά στην άρνησή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρει ότι δεν είναι έτοιμος να κατέβει τώρα στην πολιτική και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα από τον ίδιο.

Λαζόπουλος: Το «Ποτάμι» πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλλει στη ΝΔ

Παρά τη χθεσινή απεργία, η εκπομπή πήρε ειδική άδεια για να βγει στον αέρα από τη Μυτιλήνη Λάβρος ήταν στην χθεσινή εκπομπή του, που βγήκε στον αέρα από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, ο Λάκης Λαζόπουλος, κατά των δημοσιογράφων και κατά του νέου κόμματος το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη. Ο Λαζόπουλος αφού επιτέθηκε γενικότερα κατά των δημοσιογράφων για την υπόθεση Μπαλτάκου, λέγοντας ότι προσπάθησαν σε όλα τα κανάλια να παρουσιάσουν τον πρωθυπουργό ότι είχε άγνοια για τις συνομιλίες του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και στενού του συνεργάτη, Τάκη Μπαλτάκου, με την Χρυσή Αυγή, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο κόμμα του δημοσιογράφου, Σταύρου Θεοδωράκη. Ο ηθοποιός είπε ότι το «"Ποτάμι" πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλλει στη ΝΔ». Το χαρακτήρισε κατασκεύασμα των δημοσιογράφων, με σκοπό μετά τις εκλογές του Μάη, να πάρει υψηλά ποσοστά και στις εθνικές εκλογές να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά. «Πώς είναι δυνατόν ένα νέο κόμμα, χωρίς πρόγραμμα, να παίρνει τόσο υψηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και να καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει κυβερνήσει, αντί να επιτίθεται στη ΝΔ;»αναρωτήθηκε ο Λαζόπουλος. Στη οθόνη εκείνη την ώρα εμφανίζονταν οι δημοσιογράφοι των ειδήσεων από όλα τα κανάλια, θέλοντας έτσι να αναδείξει την εμπλοκή τους στη γρήγορη δημοσκοπική άνοδο του «Ποταμιού». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις προτρέποντας στο κοινό να μην απαντά όταν το ρωτούν για τις εκλογικές του προτιμήσεις στο τηλέφωνο και τις χαρακτήρισε ψευδείς τονίζοντας ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι λογικό να ικανοποιούν τις επιθυμίες εκείνων που τους πληρώνουν!


Θεοδωράκης: «Ο Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα, αλλά χοντροκομμένη προπαγάνδα»

«Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ» Αντεπίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο κάνει ο Σταυρος Θεοδωράκης, για τον οποίο ανέφερε ότι δεν κάνει σάτιρα αλλά πολιτική προπαγάνδα. Ο ιδρυτής του πολιτικού κόμματος Το Ποτάμι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso απαντώντας στον Λάκη Λαζόπουλο που τον κατηγόρησε, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, πως ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτε καινούργιο αλλά προσπαθεί να κόψει ψήφους από το Σύριζα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι είναι ανορθόγραφος και δυσλεκτικός αλλά και τι κρύβει το περιβόητο σακίδιό του. Ο κ.Θεοδωράκης αναφέρθηκε ακόμα και στα περί χρηματοδότησης του κόμματός του λέγοντας χαρακτηριστικά «Το Ποτάμι είναι ένα κόμμα χαμηλού κόστους. Δεν έχουμε στρατιές επαγγελματικών στελεχών, δεν έχουμε γραφεία-πολυκατοικίες, δεν έχουμε περιφερειακές οργανώσεις, όλα τα κάνουμε μέσω ίντερνετ. Τη δεκαετία 2000-2011 τα κόμματα πήραν 655.000.000 ευρώ. Το αντιλαμβάνεστε το νούμερο; Εξτρα τα δάνεια, που ήταν άλλα 272.000.000 ευρώ. Οι δικές μας περιοδείες όμως στοιχίζουν όσο τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου. Αντε και μια διανυκτέρευση 25 ευρώ στην Ηγουμενίτσα, 50 ευρώ στα Χανιά. Ε, αυτά τα λεφτά τα έχουμε. Μας τα δίνουν δηλαδή οι φίλοι μας»

 pηγη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...