ΝΒΑ: «Φρένο» στο Σαν Αντόνιο έβαλε η Οκλαχόμα Vds.

Ο Κέβιν Ντουράντ και η Οκλαχόμα έβαλαν τέλος στο σερί των 19 διαδοχικών νικών του Σαν Αντόνιο, ενώ το Ντάλας έκανε την έκπληξη κι επικράτησε των Κλίπερς στο Λος Άντζελες.
Σε αγώνα που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ο τελικός της δυτικής περιφέρειας, οι Θάντερ επικράτησαν των Σπερς με 106-94, βάζοντας «φρένο» στην ξέφρενη πορεία των Τεξανών.
Παράλληλα στη μάχη για την κορυφή της Δύσης πλησίασε στα τρία παιχνίδια τους αντιπάλους της, αλλά με μόλις οκτώ να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Ηγέτης των νικητών ήταν και πάλι ο σπουδαίος, Κέβιν Ντουράντ, που είχε 28 πόντους. Μάλιστα. ξεπέρασε τους 25 για 39ο σερί ματς, απειλώντας το ρεκόρ του μεγάλου Μάικλ Τζόρνταν, που είχε 40 τη σεζόν 1986/87 με το Σικάγο. Τα «σπιρούνια» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Πάτι Μιλς με 21 πόντους, ωστόσο, η ομάδα του ηττήθηκε για πρώτη φορά από τις 21 Φεβρουαρίου, ενώ για 4η φορά σε ισάριθμα ματς της τρέχουσας περιόδου από την Οκλαχόμα.
Οι Μάβερικς έκαναν το «μπαμ» και νίκησαν στο Λος Άντζελες τους Κλίπερς με 113-107. Με τη νίκη αυτή απέκτησαν μικρό προβάδισμα έναντι των Μέμφις και Φοίνιξ στη μάχη για τα δύο τελευταία εισιτήρια της Δύσης στα πλέι οφ. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ντάλας, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν με 25 πόντους, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ έκανε το τέταρτο τριπλ-νταμπλ στην καριέρα του.
PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...