«Την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία» Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη του κόμματός του στις κάλπες της 25ης Μαΐου χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας

Μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη του κόμματός του στις κάλπες της 25ης Μαΐου χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ομόνοια, από όπου εκτίμησε ότι «την Κυριακή ο λαός θα γράψει ιστορία»
Παράλληλα, ο Α. Τσίπρας κατηγόρησε τα κόμματα της συγκυβέρνησης και τον πρωθυπουργό προσωπικά για «διχαστικό λόγο», προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, έχει στόχο «να ενώσει όλους τους Έλληνες».
Ο λαός -είπε -θα αποκρούσει την Κυριακή «κάθε διχασμό, όπως αυτόν που προσπαθεί να σπείρει η κυβέρνηση των υποτακτικών της κ. Μέρκελ».
«Πρέπει να τους σταματήσουμε και θα τους σταματήσουμε. Είναι θέμα επιβίωσης» τόνισε, σημείωνοντας ότι οι πολίτες, στις κάλπες, «θ κλείσουν την πόρτα της ιστορίας» στους εκπροσώπους του παλαιού.

Επαναφορά κατώτατου μισθού

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι οι εκλογές αυτές «είναι το δημοψήφισμα που δεν έγινε για το μνημόνιο» και υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών τους νόμων, επαναφορά του κατώτατου μισθού των 751 ευρώ «για όλους», τερματισμό της διαθεσιμότητας και των απολύσεων, αξιοπρεπή πρόσβαση όλων στην Υγεία, τα φάρμακα και την Παιδεία.







πηγη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...