Με φόντο το "φουγάρο" της ΔΕΗ στο Κερατσίνι παρουσιάζει ο Θεοδωράκης το ευρωψηφοδέλτιο

Στο ανοικτό θέατρο της Χαραυγής, στην πλατεία Πόντου του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει σήμερα, στις 19.30, τους συνολικά 42 υποψηφίους ευρωβουλευτές σε μία εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Κερατσίνι.


Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, στο υπαίθριο θεατράκι με φόντο το λιμάνι του Πειραιά, θα συστήσει τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκε και τον εμπιστεύτηκαν, καθώς θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές, στο ανοικτό θέατρο της Χαραυγής, στην πλατεία Πόντου του Δήμου Δραπετσώνας-Κερατσινίου.


«Οι υποψήφιοί μας μοιράζονται κοινές αρχές και αξίες. Είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητές τους. Πολίτες που πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα» αναφέρει σε σχόλιό του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στο μεταξύ ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στον Βόλο. Στην παραλία κοντά στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου υποδέχτηκαν εκατοντάδες πολίτες του Βόλου τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι την πόλη προκειμένου να συνομιλήσει με φίλους και εθελοντές του Ποταμιού. Μαζί του ήταν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κώστας Αργυρός, Δημήτρης Κουρέτας και Γιώργος Μπάλλας. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχτηκε ερωτήματα, άκουσε προβληματισμούς και συζήτησε για περισσότερο από μια ώρα με τους παρευρισκομένους.

Δείτε τα βίντεο που ετοίμασε το Ποτάμι για να παρουσιάσει τους υποψηφίους του: πηγη      ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...