Κάλεσμα Κουτσούμπα στους παλαιούς ψηφόφορους του ΠΑΣΟΚ και τους σημερινούς του ΣΥΡΙΖΑ

«Μπορούμε να συναντηθούμε σήμερα στην κάλπη και αύριο στην ανασύνταξη και ανασυγκρότηση του εργατικού λαϊκού κινήματος» είπε χαρακτηριστικά ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Προσκλητήριο συμπόρευσης στους παλαιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και τους σημερινούς και χθεσινούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που προβληματίζονται απηύθυνε την Πέμπτη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Μπορούμε να συναντηθούμε σήμερα στην κάλπη και αύριο στην ανασύνταξη και ανασυγκρότηση του εργατικού λαϊκού κινήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά στην ομιλία του στο Πεδίον του Άρεως.

Αναφερόμενος στο θέμα της Χρυσής Αυγής ο κ. Κουτσούμπας έστειλε το μήνυμα ότι το ΚΚΕ είναι η εγγύηση για να αντιμετωπιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή υποστηρίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζεται με επιθέσεις φιλίας στους ψηφοφόρους της και λογικές ανοχής όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγόρησε την Κουμουνδούρου ότι «με καλούς δασκάλους από τις αθρόες μεταγραφές ηγετικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ ειδικευμένων στη λαμογιά», πρωτοστατεί σε αυτό και απευθύνεται στο ΚΚΕ για να ψαρέψει ψήφους απαντώντας στο προ ημερών «άνοιγμα» του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στην Πάτρα.

Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει αντίπαλο στρατόπεδο από τα λαϊκά συμφέροντα, «είναι με τα μπούνια με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, ντίλερ των συμφερόντων τους. Γι' αυτό και κάνουν και ανοίγματα τώρα προς τη Χρυσή Αυγή, παρά τις δικαιολογίες μετά την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε».

Κάλεσε, τέλος, τον λαό να μην υποκύψει «στη λογική του μικρότερου δήθεν κακού, που κάθε φορά αποδεικνύεται μεγαλύτερο κακό».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...