Τουρισμός Ταξίδια::Δείτε το ξενοδοχείο στο Σαν Φρανσίσκο που φέρνει τα ποτά σας με Drone! Βίντεο

Με έναν πρωτότυπο, ιπτάμενο τρόπο, καταφθάνουν τα ποτά σας, αν είστε ένοικοι στο πολυτελές ξενοδοχείο Casa Madrona, λίγο έξω από το Σαν Φρανσίσκο...
Επιθυμείτε την απόλυτη πολυτέλεια, χωρίς όρια αλλά δεν θέλετε ταυτόχρονα να  σας ενοχλεί και το προσωπικό του ξενοδοχείου το οποίο έχετε επιλέξει για τις διακοπές σας; Στο πολυτελές ξενοδοχείο Casa Madrona, που βρίσκεται στην περιοχή Sausalito, λίγο έξω από το Σαν Φρανσίσκο, τα ποτά σας καταφθάνουν στο μπαλκόνι σας με Drone!



Με τα ιπτάμενα οχήματα που έχουν χώρο για δύο μπουκάλια, συνήθως οι σαμπάνιες έρχονται από μόνες τους στο μπαλκόνι της πολυτελούς σουίτας Alexandria suite, αρκεί να έχετε βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, αφού η διαμονή για ένα βράδυ στο πεντάστερο κατάλυμα αγγίζει τα 10.000 δολάρια!



 Το Casa Madrona έχει μοναδική θέα στην παραλία του Σαν Φρανσίσκο και είναι το αγαπημένο  κατάλυμα πολλών VIP, μεταξύ των οποίων  και οι Pink Floyd, στο παρελθόν και προς τιμήν τους οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει το όνομά τους σε μια καινούργια πτέρυγα του ξενοδοχείου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...