Kate Middleton: Η πριγκίπισσα που σπάει το... πρωτόκολλο!

Είναι γυμνή και την έχουμε δει άπαντες - Γιατί η Kate την «πατάει» ξανά και ξανά προκαλώντας... εγκεφαλικά στο Παλάτι, αλλά «επιμένει» στο ίδιο λάθος - Τελευταίο επεισόδιο, η επιλογή αέρινου φορέματος σε αεροδρόμιο (!) με ανύπαρκτο εσώρουχο
Ο φωτογραφικός φακός... εκθέτει την Kate Middleton ή βάζει κι εκείνη το χεράκι της;
Ό,τι και από τα δύο, πάντως, και αν συμβαίνει το σίγουρο είναι ότι η 32χρονη Δούκισσα του Cambridge έχει «ατυχήματα» που περισσότερο αρμόζουν στις celebrities του Hollywood παρά σε μία μέλλουσα βασίλισσα. Κι αν το αναμενόμενο ήταν τα δημοσιεύματα να ασχολούνται με τις φιλανθρωπικές δράσεις της Kate, η όμορφη Δούκισσα δεν τους αφήνει και πολλά περιθώρια μιας και οι εμφανίσεις της έχουν πάντα... κάτι το αποκαλυπτικό. Φωτογραφίες τόπλες, οπίσθια σε κοινή θέα και η μέλλουσα βασίλισσα πρωταγωνίστρια!

Τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της Middleton κάνουν από χθες και πάλι το γύρο του Διαδικτύου μιας και ο αέρας αποκάλυψε για μια ακόμη φορά τα βασιλικά της κάλλη. Ο φακός, λοιπόν, κατέγραψε το απόλυτο στιγμιότυπο... Η πίσω όψη της Δούκισσας του Cambridge γίνεται πάλι πρώτο θέμα και η συντηρητική βασίλισσα Ελισάβετ παθαίνει και πάλι απανωτά εγκεφαλικά. Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Middleton ανάβει φωτιές στο Παλάτι αλλά και στους θαυμαστές των οπισθίων της. Ένα χρόνο πριν κατά τη διάρκεια της βασιλικής επίσκεψης στον Καναδά, το κίτρινο φόρεμά της σηκώθηκε στιγμιαία στο αεροδρόμιο του Κάλγκαρι, αποκαλύπτοντας πάλι όσα δεν πρέπει. Πολλοί πάντως είναι αυτοί που λένε ότι η σύζυγος του Πρίγκιπα William δεν αγαπά και πολύ τα εσώρουχα... Αγαπά όμως τα αέρινα φορέματα, τα οποία ουκ ολίγες φορές την έχουν «προδώσει» αν και όπως αποδεικνύεται η Kate είναι πολύ προχωρημένη για να νοιάζεται για αυτά.

Αν νοιαζόταν θα είχε «συμμορφωθεί» όταν πριν από περίπου δύο χρόνια ο φωτογραφικός φακός του γαλλικού περιοδικού «Closer» την... τσάκωσε σε διακοπές της στη Γαλλία τόπλες! Όπως φαίνεται το βρετανικό παλάτι έχει ακόμη να περιμένει πολλά «χτυπήματα» από την 32χρονη Kate!

Δείτε φωτογραφίες από τις πιο «καυτές» της στιγμές





















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...