Music:Νέα αρχή για την παγκόσμια περιοδεία των Rolling Stones

Τα «έσπασαν» οι Rolling Stones στο Όσλο, στην πρώτη τους συναυλία, μετά τον τραγικό θάνατο της συντρόφου του Μικ Τζάγκερ, Λ'Ορέν Σκοτ.
Τoν καλύτερο του εαυτό, έδωσε ο Μικ Τζάγκερ στο Όσλο, στην πρώτη συναυλία των Rolling Stones, μετά τον τραγικό θάνατο της συντρόφου του, Λ'Ορέν Σκοτ.
Ο 70χρόνος Τζάγκερ ξεχείλιζε από ενέργεια, εκπλήσσοντας ευχάριστα τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας που γνώριζουν εκ των έσω, τις δύσκολες ημέρες που περνά εδώ και δύο μήνες, ο τραγουδιστής, μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του, της 49χρονης Σκοτ.




Φορώντας ένα στενό μαύρο πουκάμισο και τζιν, ο Τζάγκερ είπε ότι ήταν ευτυχής που βρίσκεται και πάλι στη σκανδιναβική πόλη, όπου η περίφημη μπάντα έπαιξε για πρώτη φορά σε μια περιοδεία το μακρινό 1965. Δεν ανέφερε τίποτα για τον θάνατο της συντρόφου του και έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: Να ξεσηκώνει το κοινό με θρυλικές επιτυχίες όπως το «Satisfaction», το «Brown Sugar» και το «Sympathy for the Devil» και με τις χαρακτηριστικές του χορευτικές φιγούρες. Στο Telenor Arena στο Όσλο βρέθηκαν περισσότεροι από 20.000 θεατές, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την συναυλία των Stones, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδεία τους που διακόπηκε το Μάρτιο εξαιτίας του τραγικού γεγονότος.

Highlight της συναυλίας που δόθηκε χτες-Δευτέρα 26 Μαΐου, όταν ο 66χρονος κιθαρίστας Ρόνι Γουντ σήκωσε τα χέρια του ψηλά σαν να κρατά ένα μωρό με τον Τζάγκερ να εξηγεί στο κοινό ότι γιορτάζει τη γέννηση του εγγονιού του.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...