Το supermodel Αλεσάντρα Αμπρόσιο μοιράζεται μαζί μας την καθημερινή της διατροφή!

Ο άγγελος της Victoria’s Secret, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, είναι από τη Βραζιλία (επομένως έχει κορμί θανατηφόρο) και είναι και μητέρα δύο παιδιών. Παρόλα αυτά καταφέρνει να διατηρεί το τέλειο σώμα της ακολουθώντας μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Δες ποια είναι αυτή αλλά και ποιο είναι το καθημερινό της πρόγραμμα..

Το πρωί ξυπνάει γύρω στις 8 και τρώει μαζί με τα παιδιά της αυγά, μάφιν και φρούτα ενώ η ίδια πίνει και έναν καφέ. Κατά τις 10:45 το πρωί σταματάει σε κάποιο καφέ, μετά τη γυμναστική της, για μία κούπα καφέ και έπειτα πηγαίνει στο σπίτι της όπου κάνει ένα ντους και ετοιμάζεται για την ημέρα της. 

Το μεσημέρι, κατά τις 12:30 πηγαίνει τον γιο της στον παιδότοπο και κάνει μερικά ψώνια ενώ τρώει ένα γρήγορο μεσημεριανό, το οποίο μπορεί να είναι μία σαλάτα σπανάκι με κοτόπουλο. Κατά τις 3 που παίρνει την κόρη της από το σχολείο, πηγαίνει τον γιο της ξανά για παιχνίδι και τρώνε μερικές φορές και ένα frozen yogurt με λεμόνι. 


Κατά τις 5 το απόγευμα φτιάχνει το βραδινό των παιδιών της το οποίο μπορεί να είναι κοτόπουλο με λαχανικά και καφέ ρύζι. Το δικό της δείπνο το τρώει γύρω στις 9 το βράδυ ενώ της αρέσει πάρα πολύ η ιαπωνική κουζίνα. Έτσι πηγαίνει σε κάποιο εστιατόριο μαζί με παρέα για φαγητό ενώ τα παιδιά κοιμούνται στο σπίτι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...