Η Swiss αναζητεί τουρίστα του κόσμου επί... πληρωμή

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι 28 Μαΐου - Για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο για να δημοσιεύει τις εντυπώσεις του
Η γνωστή ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss, όπως ανακοίνωσε, επιθυμεί να προσλάβει έναν... τουρίστα, ο οποίος θα κάνει το γύρο του κόσμου επί πληρωμή για έξι μήνες, με απώτερο σκοπό να επιθεωρεί τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και να αφηγηθεί τις περιπέτειές του στον ιστότοπό της.

Η διαδικασία πρόσληψης για την (μάλλον παρίεργη) θέση εργασίας ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα διαρκέσει αρκετά καθώς ο τυχερός που θα επιλεγεί μεταξύ όλων των υποψηφίων θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο. Εκτός από το μισθό που θα καταβάλει στον... τυχέρο, η εταιρεία (το ποσό είναι υπό διαπραγμάτευση) θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου.

Η αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία απευθύνεται σε «δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμού». Ο «τουρίστας» θα πρέπει να είναι Ελβετός ή υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχει συμπληρώσει τα 18.

Μέρος της αποστολής του, μεταξύ άλλων, είναι να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία, αλλά και να προσθέσει τις δικές του. Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.

Ο «Ελβετός Εξερευνητής», όπως είναι ο τίτλος της θέσης του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο και για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο για να δημοσιεύει τις εντυπώσεις του, ενώ θα παρέχει συμβουλές και στους άλλους ταξιδιώτες, από τον ιστότοπο της εταιρείας.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...