Τεχνολογία Tαχύτητες μέχρι 50 Mbps O OTE με το VDSL φέρνει την επανάσταση στο internet

Μεγάλες ταχύτητες και ταυτόχρονη χρήση απο τα μέλη μιας οικογένειας
                Μια μικρή επανάσταση φέρνει ο ΟΤΕ στις διαδικτυακές συνδέσεις από το σπίτι με το VDSL. Τώρα όλα τα μέλη μιας οικογένειας έχουν την δυνατότητα να κάνουν πιο γρήγορο το internet από όποια συσκευή θέλουν και μάλιστα ταυτόχρονα. Δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα on line πολλές εφαρμογές αλλά και συσκευές με χρήση υψηλών και σταθερών ταχυτήτων

               Στην ουσία το VDSL είναι τη πιο εξελιγμένη διαθέσιμη έκδοση του DSL, η οποία επιτρέπει τις πιο υψηλές ταχύτητες Internet, έως 50Mbps! Με αυτό τον τρόπο:
Κατεβάζεις ό,τι θέλεις και κάνεις streaming πιο γρήγορα από ποτέ!
Πλέον δεν θα σε απασχολεί το μέγεθος των video ή των φωτογραφιών που κατεβάζεις, αφού τώρα ένα αρχείο μεγέθους 1 GB χρειάζεται από 5 λεπτά! Μπορείς ακόμα να μεταφέρεις το Internet στην τηλεόρασή σου, γιατί με τις νέες ταχύτητες VDSL απολαμβάνεις καλύτερο video streaming από ποτέ. Επιπλέον, κάνεις video chat με τους φίλους σου, όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς προβλήματα στην επικοινωνία σας.
Μοιράζεσαι φωτογραφίες και video στο λεπτό!
Θέλεις να ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου στο Facebook για να τις βλέπει η παρέα σου εδώ και τώρα; Να ανεβάζεις τα video σου στο YouTube γρήγορα και άνετα; Με το νέο ΟΤΕ Double Play VDSL το uploading γίνεται πραγματικά στο λεπτό, αφού μπορείς να ανεβάσεις 35 MB σε 1 μόνο λεπτό!
Όλες σου οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι ταυτόχρονα online!
 PCs, laptops, Smartphones, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, Smart TV... όλα μπορούν να είναι πλέον online και να «τρέχουν» ταυτόχρονα ακόμα πιο γρήγορα! Με το OTE Double Play VDSL, η εμπειρία του online multitasking γίνεται ακόμα καλύτερη, για όλους! Τώρα, κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί την ίδια στιγμή να απολαμβάνει το Internet όπως και όσο θέλει.
Κάνεις το online gaming… παιχνιδάκι!
Αν είσαι «μεγάλος online gamer», ήρθε η ώρα να το αποδείξεις! Τώρα, με τις νέες ασύλληπτες ταχύτητες VDSL, μπορείς να παίζεις τα αγαπημένα σου online παιχνίδια με την καλύτερη απόκριση που είχες ποτέ, και να αντιμετωπίζεις κάθε πρόκληση αντιδρώντας αστραπιαία και αποτελεσματικά!
Ολόκληρη η οικογένεια ταυτόχρονα online!
Με ασύλληπτες ταχύτητες έως 50 Mbps, μπορείς να κάνεις streaming HD video με την αγαπημένη σου ομάδα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να  κατεβάζεις ταινίες και παράλληλα βλέπεις τα trailers από τις επόμενες. Ταυτόχρονα, τα παιδιά παίζουν online games μέχρι τελικής πτώσεως ενώ ανεβάζουν φωτογραφίες και μοιράζουν απλόχερα likes και comments
Streaming
Όταν έβλεπες αγώνα στο PC και κάποιος άλλος ήταν παράλληλα online έχανες τις φάσεις! Κάποιες φάσεις θα τις προλάβαινες ούτε σε επανάληψη. Τώρα με το VDSL, η κόρη μου να κάνει video κλήσεις και εγώ ταυτόχρονα να βλέπω στο Internet τους αγώνες που θέλω- δηλαδή όλους- χωρίς να χάνω κανένα γκολ!
Downloading
Όταν κατέβαζα κάτι, έπρεπε να... κατεβάσω και ταχύτητα σε ό,τι άλλο έκανα. Βάλαμε VDSL από τον ΟΤΕ και πλέον κατεβάζω ταινίες, ενώ ταυτόχρονα βλέπω trailer για τις επόμενες που θα δω, διαβάζω κριτικές και παράλληλα γράφω τις δικές μου στο blog μου

Uploading
Πάντα έβγαζα πολλές φωτογραφίες. Απλώς το να τις ανεβάσω στο blog, το Facebook, το Instagram και το Pinterest, απαιτούσε χρόνο. Και υπομονή. Δεν είχα  τίποτα από τα δύο, έχω όμως πλέον VDSL από τον ΟΤΕ. Τώρα, ανεβάζω ό,τι μου κάνει κλικ, απαντάω στα comments, ετοιμάζω τα επόμενα album, ενώ παράλληλα παρακολουθώ μαθήματα φωτογραφίας online!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...