Δείτε τη «μεταμόρφωση» της Adele στη selfie με την Katy Perry

Πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ στο  Instagram
Πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ είδαμε την Adele στη selfie φωτογραφία που η συνάδελφός της, Katy Perry, ανάρτησε στο  Instagram.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα, φαίνεται όμως, πως εκτός από το γιο της, θέλησε να ασχοληθεί και με το σώμα της και να αλλάξει τελείως την εικόνα της, με μία μεγάλη απώλεια βάρους.


Η Adele συνάντησε την Katy Perry στην O2 Arena του Λονδίνου, όπου η Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ μουσικής έδωσε συναυλία.

Οι δύο τραγουδίστριες φωτογραφήθηκαν μάλιστα μαζί στα παρασκήνια, με την Perry να δείχνει το σεβασμό της στην Adele με το σχόλιο της στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

«Στο δεύτερο μου σόου, η βασίλισσα με τίμησε με την παρουσία της», έγραψε η Katy Perry, ενώ η Adele «ανέβασε» με τη σειρά της τη φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: «Η Katy Perry ήταν μοναδική απόψε.

Πώς όμως η τραγουδίστρια κατάφερε να χάσει τόσα κιλά; Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από γυμναστική, η  Adele πίνει 12 μπουκαλάκια με νερό την ημέρα και τρώει πολλά φρούτα.

...πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...