Δημήτρης Γιαννακόπουλος «Μας είχαν για τελειωμένους, υπάρχει συνέχεια»

Μία ημέρα μετά από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός παρέθεσε δείπνο στην ομάδα ώστε να γιορταστεί και πάλι (και) το φετινό νταμπλ των «πράσινων».
Εκεί ήταν όλοι παρόντες από το αθλητικό τμήμα και βέβαια οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Και μάλιστα με φόντο τις δύο κούπες που κατέκτησε, από τις τρεις που διεκδίκησε, φέτος η ομάδα.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και δε θα μπορούσε να μην σταθεί στα δύο συνεχόμενα νταμπλ που κατέκτησε η ομάδα. Είναι δε χαρακτηριστικά πως ενώ όλοι είχαν τον Παναθηναϊκό «τελειωμένο» πριν από δύο χρόνια, αποδείχθηκε πως έχει συνέχεια.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε αρχικά: «Απόψε είναι βραδιά χαράς. Πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα και έχουμε έρθει εδώ όλη η οικογένεια, 170 άνθρωποι της ομάδας, της διοίκησης, των γραφείων, οι αθλητές, ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί κάτι που καταφέραμε όλοι μαζί».
Για το αν θα ακολουθήσουν μέρες ξεκούρασης σημείωσε: «Δυστυχώς δεν χαλαρώνουμε ποτέ. Πρέπει μπούμε σε μια διαδικασία να διορθώσουμε αυτά που πήγαν λάθος και ελπίζω να μείνουν κάποιες μέρες ξεκούρασης».
Ενώ για τα πλάνα της επόμενης χρονιάς είπε: «Δεν είναι ότι δεν θέλω να πω. Είναι ότι δεν είμαι έτοιμος... Τις επόμενες μέρες θα συζητήσουμε και με τον Φραγκίσλο και με υπόλοιπους της διοίκησης, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».
Και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο οι 15 τίτλοι σε 17 χρόνια, αλλά είναι ότι πριν από δύο χρόνια μας είχαν όλοι τελειωμένους. Όμως βλέπω ότι υπάρχει συνέχεια. Τους τίτλους που είχαμε θέσει ως στόχους στην Ελλάδα τους πήραμε.
Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα το κοιτάξουμε, ώστε τις επόμενες χρονιές να διεκδικούμε με πολύ περισσότερες δυνατότητες την είσοδό μας στο φάιναλ φορ».




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...