Μετά τον καβγά με τον Ερντογάν,Ανάρτησαν φωτογραφίες του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή- ο Αυστριακός ΥΠΕΞ έπεσε θύμα χάκερ

Έπειτα από τις προειδοποιήσεις του Σεμπαστιάν Κουρτς στον Τούρκο πρωθυπουργό - «Υπουργέ Εξωτερικών της Αυστρίας. Ποιος νομίζεις ότι είσαι, παιδάκι;», έγραφε το μήνυμα που άφησαν στην ιστοσελίδα του υπουργού



Λίγες ημέρες αφότου ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας, Σεμπαστιάν Κουρτς, προειδοποίησε τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντάς του ότι δεν επιτρέπεται να προκαλεί διχασμό στην αυστριακή κοινωνία, η Τουρκία αντέδρασε με… χάκερς.

Η ιστοσελίδα του 27χρονου Αυστριακού υπουργού δέχθηκε «επίθεση» από χάκερς, οι οποίοι ανήρτησαν φωτογραφίες του Ερντογάν και του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, ενώ έγραψαν και κείμενο σε τρεις διαφορετικές γλώσσες.

...

Η ομάδα Cyber-Warrior Akıncılar (Επιδρομείς), όπως ονομάζονται οι χάκερς, έγραψαν στον Κουρτς: «Υπουργέ Εξωτερικών της Αυστρίας. Ποιος νομίζεις ότι είσαι, παιδάκι; Δε μπορείς να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα μιλάς στον πρωθυπουργό. Ο Ερντογάν είναι ο εγγονός προγόνων που έφτασαν στην Βιέννη, τα εδάφη στα οποία πατάς εσύ. Είμαστε επιδρομείς, είμαστε Οθωμανοί, είμαστε η Τουρκία».
Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας κάλεσε τον Τούρκο πρωθυπουργό να προωθήσει την πλήρη ενσωμάτωση των Τούρκων που ζουν στην Αυστρία στην τοπική κοινωνία, λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη του Ερντογάν στη Βιέννη, όπου ζει μεγάλος αριθμός Τούρκων.
Νωρίτερα, μάλιστα, ακροδεξιός ηγέτης του εθνικιστικού Κόμματος των Ελεύθερων (FPÖ) είχε προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην ταξιδέψει στην Αυστρία κατηγορώντας τον πως έχει επιδοθεί σε «εκστρατεία προπαγάνδας για το Ερντογανιστάν του».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...