Τουρισμός Ταξίδια Ρόδος: Σπάει κάθε ρεκόρ η φετινή τουριστική κίνηση στο νησί

163 πτήσεις αναμένονται να προσγειωθούν στο νησί στις 3 Αυγούστου-Ακολουθούν τα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Κω στις 27 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου, αντίστοιχα
Ο κρατικός αερολιμένας Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΤΕ, θα είναι αυτός που θα καταγράψει πανελλαδικά την μεγαλύτερη τουριστική κίνηση το φετινό καλοκαίρι. 

Πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», την Κυριακή 3 Αυγούστου, πρόκειται να προσγειωθούν 163 αεροσκάφη, τα οποία θα μεταφέρουν συνολικά 30.725 τουρίστες στο νησί.

Το αεροδρόμιο κατατάσσεται στην πρώτη θέση, ανάμεσα στα περιφερειακά και στα αεροδρόμια των μεγάλων αστικών πόλεων, και ακολουθούν τα αεροδρόμια του Ηρακλείου και της Κω.

Όσον αφορά το Ηράκλειο της Κρήτης, η μέρα με τις περισσότερες αφίξεις στο αεροδρόμιο, πρόκειται να είναι στις 27 Ιουλίου καθώς αναμένονται 162 πτήσεις με τις οποίες θα μεταφερθούν 30.430 τουρίστες, ενώ αντίστοιχα  στην Κω θα είναι η 6η Αυγούστου, όπου στο «Ιπποκράτης» θα προσγειωθούν με βάση τον προγραμματισμό, 86 πτήσεις με τις οποίες θα φτάσουν 15.362 άτομα.

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από τη μελέτη του SETE Intelligence, μια νεοσύστατη υπηρεσία του συνδέσμου, η οποία επεξεργάστηκε τον κατάλογο με τον προγραμματισμό πτήσεων (χρονοθυρίδες στα αεροδρόμια ή slots) που έχει στα χέρια της η εθνική αρχή συντονισμού πτήσεων.
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...