Candice Swanepoel: Το μυστικό είναι τα... βαθιά «καθίσματα»

Πώς διατηρεί το καλοσχηματισμένα οπίσθιά της και το λαμπερό δέρμα της;
Το αντρικό περιοδικό Maxim την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πιο «καυτές» γυναίκες στον κόσμο και η αλήθεια είναι πως σε κάθε της εμφάνιση, η Candice Swanepoel αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και κάνει τις γυναίκες να θέλουν να μάθουν τα... μυστικά ομορφιάς της.


Έτσι, ο διάσημος «άγγελος» της Victoria's Secret αποφάσισε να μιλήσει στη Vogue για το πως διατηρεί σε άψογη φόρμα το κορμό της και κυρίως τα οπίσθια της, τα οποία «κλέβουν» την παράσταση σε κάθε της δουλειά.

Η Candice Swanepoel είπε ότι το «κλειδί» είναι τα... βαθιά «καθίσματα» (squats).

«Σίγουρα τα "καθίσματα" είναι το μυστικό μου», είπε αποκαλύπτοντας ότι όταν πάει διακοπές και δεν κάνει γυμναστική, έστω και δέκα squats την κάνουν να αισθάνεται καλύτερα.

Όσον αφορά στο όμορφο και λαμπερό δέρμα της, το μοντέλο είπε ότι απλά ότι φορά αντηλιακή κρέμα με υψηλή προστασία.

Τέλος, η Candice μίλησε και για το μέικ-απ της, αναφέροντας ότι χρησιμοποιεί  συνήθως μόνο λίγη μάσκαρα και λίγο ρουζ.

Σημειώνεται ότι το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό «Forbes» κατέταξε την Candice Swanepoel στη 10η θέση της λίστας των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου, το 2011, με ετήσιο εισόδημα που φτάνει τα 3 εκατομμύρια δολάρια. 










Candice Swanepoel: Καυτή λάβα στην «καρδιά» του χειμώνα μας...

Κοραλί μικροσκοπικό μπικίνι αγκαλιάζει το θεϊκό κορμί της δίμετρης καλλονής που παίρνει θανατηφόρες πόζες δίπλα σε εξωτική παραλία

Είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο και τα τελευταία δύο χρόνια η 25χρονη Candice Swanepoel έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές που περιμένουν με ανυπομονησία να απολαύσουν τις νέες της δουλειές.

Ο αντρικός πληθυσμός στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Victoria's Secret παραληρεί...

Το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει σε εξωτική παραλία στον επίγειο παράδεισο St. Barths!

Όπως θα παρατηρήσετε και από τις φωτογραφίες το κορίτσι είναι σέξι, αισθάνεται σέξι και ποζάρει πιο σέξι από ποτέ, άλλοτε πιάνοντας με νάζι τα μακρυά κατάξανθα μαλλιά της, άλλοτε χαμογελώντας στο φακό και άλλοτε γυρνώντας την πλάτη της με υπονοούμενο...

H Candice, η οποία γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 1988, στη Νότια Αφρική, ασχολείται με το μόντελινγκ από μικρή, ενώ στα 15 της έβγαζε 5000 δολάρια...















πηγη

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...