Η Irina Shayk προκαλεί αίσθη�η στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο -Hercules Dwayne Johnson, Ian McShane Movie .( picture+video )

Θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη μαζί με μεγάλα ονόματα της υποκριτικής, όπως τους Dwayne Johnson, Ian McShane και John Hurt Το μοντέλο Irina Shayk κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία φαντασίας «Ηρακλής»,
κλέβοντας τις εντυπώσεις, τόσο με την ομορφιά της, όσο και με τις αναλογίες της που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, μοιράζοντας απανωτά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.
Για την ιστορία, η όμορφη Irina θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη μαζί με μεγάλα ονόματα της υποκριτικής, όπως τους Dwayne Johnson, Ian McShane και John Hurt. Και θα υποδυθεί τον ρόλο της Μegara, μιας γυναίκας που ενδιαφέρει ερωτικά τον Ηρακλή και η οποία σε μια στιγμή της ταινίας -στην καλύτερη δηλαδή- βγάζει τα ρούχα της για να κάνει μπάνιο, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη. Η συμμετοχή της 28χρονης καλλονής στην ταινία, ενδέχεται να προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού και όχι άδικα, αφού η Irina Shayk συγκαταλέγεται -και δικαιολογημένα- ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...