Lana Del Rey: «Για μένα ο φεμινισμός είναι ένα ζήτημα που δεν έχει ενδιαφέρον»

Αμέτοχη θέλει να παραμείνει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lana Del Rey, σε κοινωνικά θέματα, όπως είναι ο φεμινισμός. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, εξέφρασε ανοιχτά την αδιαφορία της σχετικά με το θέμα του φεμινισμού ενώ μίλησε για τις διαγαλαξιακές μας δυνατότητες, που είναι ένα θέμα που-όπως είπε- την απασχολεί.


«Για μένα ο φεμινισμός είναι ένα ζήτημα που δεν έχει ενδιαφέρον. Ενδιαφέρομαι περισσότερο για άλλα θέματα, όπως τις διαγαλαξιακές μας δυνατότητες. Όταν κάποιος θέτει το ζήτημα του φεμινισμού, συμπεριφέρομαι σαν θεός, απλά δεν ενδιαφέρομαι». Ποια είναι η πραγματική φεμινίστρια για την 27χρονη; «Πραγματική φεμινίστρια είναι μια γυναίκα που αισθάνεται αρκετά ελεύθερη για να κάνει ό, τι θέλει» είπε σε μουσικό περιοδικό, λίγο πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Ultraviolence».

Η Lana Del Ray έχει κατηγορηθεί κατά καιρούς ότι μέσα από τα τραγούδια της,  προβάλλει το πρότυπο της γυναίκας που είναι συναισθηματικά εξαρτμένη από τον άντρα. Πολλοί όμως εκτιμούν του γεγονός ότι η  Del Ray δεν φοβάται να πει αυτό που αισθάνεται.



πηγη instyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...