Matala Beach Festival 2014 Η Αντίστροφη μέτρηση

Σε ένα καλλιτεχνικό… εργοτάξιο έχουν μετατραπεί τα Μάταλα
Σε ένα καλλιτεχνικό… εργοτάξιο έχουν μετατραπεί σήμερα τα Μάταλα καθώς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το μεγάλο Διεθνές Φεστιβάλ Matala Beach Festival 2014.


Άνθρωποι όλων των ηλικιών, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντές αλλά και επαγγελματίες ζωγράφοι, θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής σε μια γιορτή της μουσικής και των χρωμάτων που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή. Ο καμβάς που θα ζωγραφίσουν όλοι εκείνοι που θα συμμετέχουν είναι ένα ολόκληρο χωριό και οι δρόμοι γύρω από αυτό, συνθέτοντας ένα όμορφο όσο και εντυπωσιακό σκηνικό γεμάτο χρώματα και φαντασία.

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφοι θα χρησιμοποίησαν δεκάδες χρώματα, εκατοντάδες πινέλα, αλλά και πολύ δημιουργικό πνεύμα, προκειμένου να δώσουν χρώμα σ’ ολόκληρο τον οικισμό των Ματάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και φέτος  οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές, με αποτέλεσμα ο χώρος που θα δράσουν οι «καλλιτέχνες» να είναι  πολύ μεγαλύτερος, καθώς θα  εκκινήσει από την είσοδο του οικισμού, για να φτάσει μέχρι το τέλος  του. Μερικά από τα θέματα τα οποία οι επίδοξοι ζωγράφοι, έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής είναι η ειρήνη, η αγάπη, αλλά και η ελευθερία, συνθέτοντας έτσι ένα μαγευτικό σκηνικό, όπου θα αποτυπωθεί στους δρόμους, της περιοχής.

Το απόγευμα θα ακολουθήσει συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τα Σπυριδάκια!



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...