Planet Stars Cinema: Βασίλισσα Ελισάβετ: Φανατική της σειράς «Game of Thrones» -ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Game of Thrones: Χαμός στο Twitter με την βασίλισσα Ελισάβετ
Θα καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο και θα ξεναγηθεί μαζί με τον σύζυγό της στο Μπέλφαστ εκεί όπου γυρίζονται τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της και Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, την επόμενη εβδομάδα θα ξεναγηθούν στο Μπέλφαστ εκεί όπου γυρίζονται τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones», όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέσω Twitter. 


Η  βασίλισσα Ελισάβετ, που βρίσκεται στον θρόνο εδώ και 52 χρόνια, θα μπορέσει να δώσει στον βασιλιά, Τόμμεν Μπαράθηον, πολύτιμες συμβουλές για το πώς να διοικήσει τα επτά βασίλεια, δεδομένου ότι οι βασιλείς στη σειρά δεν... βασιλεύουν για πολύ.

Η Βρετανίδα μονάρχης, επίσης, θα μπορέσει να εκπληρώσει ένα όνειρο πολλών θεατών της επιτυχημένης σειράς, δηλαδή να καθίσει στον Σιδηρούν Θρόνο.

Σημειώνεται, τέλος, πως το «Game of Thrones»  έχει ωφελήσει πολύ το Μπέλφαστ, αφού ενίσχυσε την οικονομία της Βόρειας Ιρλανδίας με 140 εκατομμύρια δολάρια,  σύμφωνα με την Telegraph του Λονδίνου.

Game of Thrones-Season 4
Ο τέταρτος κύκλος της σειράς "Game of Thrones" είναι γεγονός. Επιστρέφουμε στον κόσμο του Γουέστερος και θα πιάσουμε το αιματοβαμμένο νήμα από εκεί που τ αφήσαμε... Ετοιμαστείτε για δυνατές συγκινήσεις καθώς όλοι οι ήρωες είναι εδώ για να σας χαρίσουν νέες συναρπαστικές στιγμές . Η τηλεοπτική επική σειρά φαντασίας Game of Thrones του δικτύου HBO, βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο μυθιστόρημα του George R. Martin. Επτά αριστοκρατικές οικογένειες, μάχονται για την κυριαρχία της μυθικής γης του Westeros, σε μια φανταστική μεσαιωνική εποχή.
 Game of Thrones - Season 4
 Παραγωγής: HBO
 Διάρκεια: 01:00:00 min (το κάθε επεισόδιο)
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί
 Γλώσσα: Αγγλικά




ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ   ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Υπότιτλοι: Ελληνικοί

 Game of Thrones: Χαμός στο Twitter με την βασίλισσα Ελισάβετ


Η Βρετανίδα μονάρχης απογοήτευσε πολλούς, καθώς δεν κάθισε στον Σιδηρούν Θρόνο

Πολλοί ήταν οι Βρετανοί που περίμεναν αυτή την ημέρα! Ο λόγος; Σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Βόρεια Ιρλανδία η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της και Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, ξεναγήθηκαν στο Μπέλφαστ εκεί όπου γυρίζονται τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Game of Thrones».



Και ενώ όλα έβαιναν καλώς, η Βρετανίδα μονάρχης έκανε κάτι που απογοήτευσε πολλούς, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια και σωρεία μηνυμάτων να κατακλύσουν το Διαδίκτυο και περισσότερο το Twitter.



Ένα όνειρο έχουν οι φανατικοί της σειράς, να καθίσουν στον Σιδηρούν Θρόνο και όλοι περίμεναν πως η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την ξενάγησή της θα εκπλήρωνε αυτή την επιθυμία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η βασίλισσα έβγαλε μεν φωτογραφίες με φόντο την πολυπόθητη θέση, εντούτοις προτίμησε να μην μπει στον πειρασμό και στους... μπελάδες που φέρνει ο Σιδηρούν Θρόνος σε όποιον κάθεται αναπαυτικά επάνω σε αυτόν και έτσι πόζαρε δίπλα από αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...