Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Ανατροπή με Τζόελ Κάμπελ: Ουρουγουάη - Κόστα Ρίκα 1-3

Σε εξαιρετική ημέρα ο Τζόελ Κάμπελ, οδήγησε την Κόστα Ρίκα στην επικράτηση με το επιβλητικό 3-1 της ανήμπορης Ουρουγουάης, κάνοντας μάλιστα ανατροπή και βάζοντας φωτιά στον όμιλο. Γκολ και ασίστ ο άσος του Ολυμπιακού.

ΤΟ ΜΑΤΣ
Στα πρώτα λεπτά τις αναμέτρησης οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά μουδιασμένος, με τους Ουρουγουανούς να έχουν ελαφρός την υπεροχή. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς την μεγάλη φάση, παρόλα αυτά στο 25΄η Ουρουγουάη κέρδισε πέναλτι με τον Καβάνι από την άσπρη βούλα να γράφει το 1-0.
Λίγα λεπτά αργότερα η Κόστα Ρίκα έχασε σημαντική ευκαιρία όταν ο άσος του Ολυμπιακού Τζόελ Κάμπελ σούταρε από μακριά με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την εξαιρετική επέμβαση του Νάβας, όταν μετά από σουτ του Φορλάν η μπάλα κόντραρε με τον τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα να διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ντουάρτε, όπου από πολύ κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουσλέρα. Λίγα λεπτά αργότερα η Κόστα Ρίκα ισοφάρισε όταν ο Κάμπελ βρέθηκε ολομόναχος στην καρδιά της περιοχής της Ουρουγουάης και με πολύ δυνατό σουτ έκανε το 1-1 στο 54΄.
Η Εξαιρετική εικόνα που έδειχνε η Κόστα Ρίκα στο δεύτερο μέρος εξαργυρώθηκε στο 57΄, καθώς μετά από φάουλ που κέρδισε η Κόστα Ρίκα η μπάλα έφτασε στον Ντουάρτε που με ωραία κεφαλιά στην απέναντι γωνία έκανε το 2-1 και έστειλε του φιλάθλους της χώρας του στον έβδομο ουρανό.
Το παιχνίδι κυλούσε με την Κόστα Ρίκα να είναι σαφώς πιο ουσιαστική, καθώς η Αλμπισελέστε είχε μια φλύαρη κατοχή χωρίς να απειλεί τον Νάβας.
Λίγο πριν την λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 84΄  η ομάδα του Πίντο πέτυχε και 3ο γκολ, καθώς μετά από εξαιρετική πάσα του Κάμπελ ο Ουρένα βγήκε απέναντι από τον Μουσλέρα και με ιδανικό τελείωμα έγραψε το τελικό 3-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρεζ): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Κάσερες Γκαργκάνο (60΄Γκονζάλεζ), Ροντρίγκεζ, Φορλάν ( 60΄Λοδέιρο), Στουάνι, Περέριρα, Ρίος, Καβάνι
Κόστα Ρίκα (Χόρχε Λουίς Πίντο): Νάβας, Γκονσάλεζ, Ουμάνα, Μπόργκες, Ντουάρτε, Μπολάνος (89΄Μπαράντες),Ρουίζ (83΄Ουρένα), Ντίαζ, Καμπόα, Τεχέδα (75΄Κουπέρο), Κάμπελ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ/ΒΟΗΘΟΙ: Φελίξ Μριχ (Γερμανία) / Μαρκ Μπορσχ (Γερμανία) και Στέφαν Λουπ (Γερμανία).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 50΄Λουγκάνο, 56΄Γκαργκάνο, 89΄Κάσερες /-
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90΄Περέιρα /-
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...