Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014:Κολομβία-Ελλάδα: 3-0-Δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Κολομβίας

Η Εθνική μας άξιζε κάτι καλύτερο. Είχε ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 1-0 (με δύο φάσεις του Κονέ), θα μπορούσε να είχε μειώσει στο 2-0 (με το δοκάρι του Γκέκα) και στις καθυστερήσεις δέχθηκε και το τρίτο τέρμα...
Η ομάδα του Σάντος καλείται στις 19 του μήνα απέναντι στην Ιαπωνία να πάρει τη νίκη, προκειμένου να μείνει στο... κόλπο της πρόκρισης.

Ο πρόεδρος της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος πανηγυρίζει τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του...


Τα γκολ των Κολομβιανών ο Αρμέρο στο 5', ο Γκουτιέρεζ στο 57' και ο Ροντρίγκεζ στο 93' – Άξιζε κάτι καλύτερο η Εθνική, είχε δοκάρι με τον Γκέκα στο 63' – Καλείται τώρα να πάρει τη νίκη με την Ιαπωνία, στις 19 Ιουνίου, για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης

Η περιπέτεια της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ξεκινάει απ΄το Μπέλο Οριζόντε.

Ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες μας τίθενται αντιμέτωποι με το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου μας, την Κολομβία του Χοσέ Πέκερμαν.

Κόντρα στην προϊστορία οι Έλληνες παίκτες κατεβαίνουν στην αναμέτρηση με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για ένα καλό αποτέλεσμα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν αντιμετωπίζει τελικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκινά κανονικά στο κέντρο της άμυνας.

Δείτε το γκολ της Κολομβίας στο 5'







...




Ο Φερνάντο Σάντος δεν άλλαξε τελικά το αγαπημένο του σχήμα και ως προς τη θέση που παιζόταν μέχρι την τελευταία στιγμή, αυτή του σέντερ φορ, προτίμησε τον Γκέκα από τον Μήτρογλου.

Οι Κολομβιανοί κατεβαίνουν με σύστημα 4-4-2 και χωρίς το μεγάλο τους αστέρι, τον Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο προπονητής τους όμως, σωστά μάλλον δήλωσε πως η Κολομβία διαθέτει κι άλλους Φαλκάο...

Περίπου 500 με 1000 Έλληνες υπολογίζεται ότι βρίσκονται στις εξέδρες, για να εμψυχώσουν την Εθνική μας. Αρκετοί είναι ταξιδιώτες από την Ελλάδα αλλά και πολλοί που ζουν στη Βραζιλία, κυρίως από το Σάο Πάολο.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε λεπτό προς λεπτό την πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Άντε λοιπόν και... καλή τύχη μάγκες!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...