ROLAND GARROS Πρόκριση με ανατροπή για Σαράποβα


Η Μαρία Σαράποβα αν κι έχασε το πρώτο σετ από τη Σαμάνθα Στόσουρ, στη συνέχεια κυριάρχησε και επικρατώντας με 3-6, 6-4, 6-0 πέρασε πανηγυρικά για 4η σερί χρονιά στην προημιτελική φάση του Roland Garros.

Η Σαράποβα, μετά τους αποκλεισμούς των Σερίνα Γουίλιαμς, Να Λι και Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στην «πόλη του Φωτός» και σε κάθε της εμφάνιση στα Παριζιάνικα courts, δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει ανεκμετάλλευτη τη «χρυσή» ευκαιρία και να προσθέσει τον 5ο Grand Slam τίτλο στην τροπαιοθήκη της.


Επόμενη αντίπαλος για την Σαράποβα θα είναι η Ισπανίδα, Γκάρμπιν Μουγκουρούθα Μπλάνκο που μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σερίνα Γουίλιαμς στο 2ο γύρο, συνεχίζει την προέλασή της στο Παρίσι, κερδίζοντας με 6-4, 6-2 την Γαλλίδα Πολίν Παρμετιέ.
Μαγική Μπουσάρ και στην «πόλη του φωτός»
Η Εβγκενί Μπουσάρ συνεχίζει στο Roland Garros στους ρυθμούς που κινήθηκε και στην αρχή της χρονιάς στο Αυστραλιανό Όπεν στη Μελβούρνη, όταν έφθασε στα ημιτελικά. Η 20χρονη τενίστρια από τον Καναδά με μια μαγική εμφάνιση έκανε σκόνη και θρύψαλα την Γερμανίδα Αντζέλικ Κέρμπερ, 6-1, 6-2 και σε 52 λεπτά είχε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του απλού γυναικών.
Εκεί η Μπουσάρ θα παίξει για την είσοδο στα ημιτελικά με αντίπαλο την Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, καθώς η 26χρονη Ισπανίδα (Νο14) ξεπέρασε με 6-3, 6-3 το εμπόδιο της 19χρονης Άιλα Τομλιάνοβιτς από την Κροατία και για δεύτερη φορά στην καριέρα της περνά στην οκτάδα στο Roland Garros.
Πηγη

 ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ  Roland Garros

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...