Γιολάντε Καμπάου: Η γυναίκα-«τρόπαιο» του Γουέσλεϊ Σνάιντερ

Με Ισπανό πατέρα και Ολλανδή μητέρα, η εντυπωσιακή καλλονή βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ολλανδού άσου και ομορφαίνει τις κερκίδες με την εντυπωσιακή της παρουσία
Η Ολλανδία προχωρά στο Παγκόσμιο Κύπελλο (βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή), ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή του και η εντυπωσιακή σύζυγός του, Γιολάντε Καμπάου, θέλει να πανηγυρίσει στο πλευρό του την κατάκτηση του τροπαίου, που μοιάζει σαν να το «χρωστά» στην Ολλανδία η ιστορία.


Ο άσος των «οράνιε» παντρεύτηκε στις 17 Ιουλίου του 2010 μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ευρώπης -και, πιθανότατα, την εντυπωσιακότερη «WAG», όπως συνηθίζεται να αποκαλούνται εν συντομία οι διάσημες σύντροφοι εξίσου φημισμένων αθλητών.

Η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στην Τοσκάνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ο δεύτερος γάμος για τον Σνάιντερ, καθώς είχε παντρευτεί το 2005 την Ραμόνα Σέεκστρα, με την οποία έχει έναν 4χρονο γιο, τον Τζέσεϊ.



Μάλιστα, για τα... μάτια της Γιολάντε Καμπάου, ο διεθνής Ολλανδός μέσος είχε βαπτιστεί καθολικός στο Μιλάνο.

Η μελαχρινή καλλονή είναι γεννημένη στις 19 Μαρτίου του 1985 και κατάγεται από την Ίμπιζα. Ο πατέρας της είναι Ισπανός και η μητέρα της Ολλανδή.



Σήμερα είναι μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια. Μάλιστα, από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και τα κατάφερε, σε ηλικία 17 ετών.

Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει σε αρκετά σίριαλ και διάφορα σόου, ενώ διατηρεί και ένα ίδρυμα για την επανένταξη στην κοινωνία παιδιών που έχουν κακοποιηθεί.

Από το 2008 σχεδιάζει τα δικά της εσώρουχα και νυχτικά. Νωρίτερα, τον Ιούνιο του 2006, ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα της Ολλανδίας από τους αναγνώστες του περιοδικού FHM. Τον ίδιο τίτλο πήρε και το Μάιο του 2007, αλλά και εκ νέου το Σεπτέμβριο του 2009. Από το καλοκαίρι του ίδιου έτους, εξάλλου, έγινε ζευγάρι με τον Ολλανδό άσο, ο οποίος αγωνιζόταν τότε στην Ίντερ και σήμερα στη Γαλατάσαραϊ.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...