Χάρης Δαυίδ ο «Mr Coca-Cola- Λάνα Ντιμπιέρ: Γάμος και χλιδή για τον πρίγκιπα της 3Ε στην Πάτμο

Oλη η υψηλή κοινωνία της Αθήνας -και όχι μόνο- είναι προσκεκλημένη στην Πάτμο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο: ο «Mr Coca-Cola 3E», Χάρης Δαυίδ, νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Λάνα Ντιμπιέρ - και ένα ολόκληρο νησί βρίσκεται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες
Για τον γάμο ενός Δαυίδ, δηλαδή του γιου ενός από τους Γολιάθ του ελληνικού επιχειρείν όπως ο Γιώργος Δαυίδ, ο χρόνος προετοιμασίας δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετός.
Γι’ αυτό, άλλωστε, στην Πάτμο οι προεργασίες έχουν ήδη αρχίσει. Ολο το νησί βρίσκεται κυριολεκτικά στο πόδι, αφού την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη ο Χάρης Δαυίδ, μέλος της επιχειρηματικής οικογένειας που σχετίζεται, μεταξύ άλλων, με την παραγωγή και την εμπορία της Coca-Cola, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Λάνα Ντιμπιέρ.

«Το γενικό πρόσταγμα στο μυστήριο και το πάρτι θα έχει η Φαίη Βαλλίδη, η οποία θεωρείται αυθεντία στη διοργάνωση των μεγαλύτερων και VIP εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Η Φαίη είναι επίσης οικογενειακή φίλη των Δαυίδ και ήταν εκείνη που πέρυσι τον χειμώνα είχε την ευθύνη για τον γάμο του αδελφού του Χάρη, Αναστάση Δαυίδ. Η τελετή και η δεξίωση που ακολούθησε είχαν πραγματοποιηθεί με κάθε μεγαλοπρέπεια και λάμψη στον ‘‘Αστέρα’’ Βουλιαγμένης», αποκαλύπτει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του γαμπρού. Το ίδιο πρόσωπο υπογραμμίζει: «Η Φαίη διαθέτει όλο τον μηχανισμό που θα προσδώσει στο μυστήριο και στα εορταστικά events το πρέπον γκλάμουρ».

Οι προσκλήσεις για τον γάμο του Χάρη Δαυίδ και της Λάνα Ντιμπιέρ δεν έχουν ακόμη αποσταλεί. To κλασικό όμως μήνυμα «κρατήστε ελεύθερη αυτή την ημέρα» καθιστά σαφές ότι το μυστήριο και το γαμήλιο πάρτι είναι προγραμματισμένα για τις 5-7 Σεπτεμβρίου. Ο εορτασμός θα είναι τριήμερος, με πολλούς από τους καλεσμένους να καταφτάνουν με αεροπλάνο, το οποίο θα έχει νοικιαστεί από την οικογένεια. Ο οικοδεσπότης και μέλλων γαμπρός είναι διατεθειμένος να παράσχει ολοκληρωμένη φιλοξενία σε συγγενείς και φίλους που θα εγκαταλείψουν κάθε επαγγελματική ή άλλη δραστηριότητα προκειμένου να παραστούν στο τόσο σημαντικό για τον ίδιο γεγονός.

Από την Πάτμο διαρρέεται η είδηση ότι το συγκεκριμένο τριήμερο η οικογένεια Δαυίδ θα τονώσει την οικονομία του νησιού, καθώς είναι γνωστό ότι ουδέποτε φείδεται χρημάτων όταν πρόκειται να γιορτάσει κάποιο χαρμόσυνο γεγονός. Με χρεώσεις βαρύτιμων χρυσών πιστωτικών καρτών ήδη έχουν δοθεί προκαταβολές για την κράτηση πάμπολλων πολυτελών καταλυμάτων, ενώ εστιατόρια και μπαράκια του νησιού είναι, ελέω Δαυίδ, ρεζερβέ.
Πρόσωπα της κοσμικής Αθήνας αναφέρουν ότι το μυστήριο και τα συμπαρομαρτούντα θα στοιχίσουν στους Δαυίδ μια περιουσία. Ταυτόχρονα, δικαιολογούν την επιλογή της Πάτμου λέγοντας ότι «οι Δαυίδ επέλεξαν το Νησί της Αποκάλυψης αφενός διότι το αγαπούν, αφετέρου για να αποφύγουν το σύνηθες κυνήγι των παπαράτσι. Ας μην ξεχνάμε τον ανελέητο αγώνα που έδωσε η οικογένεια προκειμένου να μη διαρρεύσει ούτε μισό πλάνο από τον γάμο του Αναστάση. Αυτή τη φορά ο Χάρης κρατά τις αποστάσεις του από το κοσμικό ρεπορτάζ, επιλέγοντας ένα νησί το οποίο δεν είναι και εύκολα προσβάσιμο».

Μαζί με εκείνον του Ντίνου Κόκκαλη και της Αταλάντης Μαρτίνου, ο γάμος του Χάρη Δαυίδ και της Λάνα Ντιμπιέρ είναι ό,τι πιο καυτό αναμένεται για την ελληνική ελίτ το τρέχον καλοκαίρι. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με κάθε μεγαλοπρέπεια στη Χώρα της Πάτμου, ενώ το γαμήλιο γλέντι θα φιλοξενηθεί στους Αρκιούς, ένα μικρό νησί κοντά στην Πάτμο. Οι περίπου 200 καλεσμένοι θα μεταβούν εκεί με σκάφη και θα απολαύσουν εξαίρετες γαστριμαργικές δημιουργίες γνωστής αθηναϊκής εταιρείας τροφοδοσίας δεξιώ­σεων, εδέσματα που είναι προγραμματισμένα να φτάσουν την τελευταία στιγμή προκειμένου να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους.  Στην πλατεία των Αρκιών θα ακολουθήσει ξέφρενο πάρτι μέχρι πρωίας με κοκτέιλ, σαμπάνιες και δυνατή μουσική. Μετά την Κυριακή η γκλάμορους παρέα θα αναχωρήσει με προορισμό τη Σάμο.

Οταν ο Χάρης γνώρισε τη Λάνα
Ο Χάρης Δαυίδ, γιος του Γιώργου Δαυίδ, ο οποίος είναι επικεφαλής του ομίλου Λεβέντη - Δαυίδ, ανήκει στα λεγόμενα μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια της χώρας, καθώς είναι συνέταιρος στην Coca-Cola 3E. Ανθρωπος με εντυπωσιακές σπουδές σε Ευρώπη και Αμερική, ασχολήθηκε από νωρίς με τις επιχειρήσεις της οικογένειας. Ο πατέρας του θέλησε να τον ρίξει από νωρίς στα βαθιά στέλνοντάς τον για δουλειά στο εξωτερικό. Από το 1989 έως το 1991 ο Χάρης Δαυίδ εργάστηκε σε οργανικές θέσεις του ομίλου Λεβέντη στη Νιγηρία, ενώ αργότερα έγινε πρόεδρος του ομίλου Plias, αντιπρόεδρος του ομίλου Κατσέλη, της εταιρείας Leventis PLC, της Nigerian Bottling Company κ.λπ. Παρόλο που οι επιχειρηματικές του επιδόσεις έχουν κριθεί και επικριθεί από τα ΜΜΕ -και ίσως όχι άδικα ορισμένες φορές-, ο ίδιος ξέρει να χαίρεται τη ζωή με δραστηριότητες που τον ευχαριστούν, όπως η τέχνη. Ο Χάρης Δαυίδ είναι μέλος του Μουσείου Γκούγκενχαϊμ της Νέας Υόρκης, προσωπικός φίλος του Δημήτρη Δασκαλόπουλου και συλλέκτης μοναδικών έργων μοντέρνας τέχνης, κατά κανόνα αστρονομικού κόστους.

Ταξιδεύει πάντα πρώτη θέση, ζει σε ένα παλάτι στη Φιλοθέη, χρησιμοποιεί αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και ως μέλος μιας από τις πλέον ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες της Ευρώπης οι πόρτες των privé κλαμπ ανά τον κόσμο είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Ταυτόχρονα, όμως, αποφεύγει τη δημοσιότητα, με μόνη εξαίρεση το πρόσφατο φιλανθρωπικό κάλεσμα που πραγματοποιήθηκε στους κήπους του Τούρκου πρεσβευτή Κερίμ Ουράς, για την ενίσχυση του σωματείου MDA Ελλάς. Σε αυτή την εκδήλωση, μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε να ποζάρει μαζί με την αγαπημένη του στον φακό του φωτογράφου που κάλυπτε το γεγονός, προκειμένου να αφήσει σαφές υπονοούμενο ότι η μεταξύ τους σχέση δεν είναι απλά σοβαρή, αλλά οδεύει προς τον γάμο.

Τον Σεπτέμβριο θα είναι η δεύτερη φορά που ο Χάρης Δαυίδ θα ανέβει ως γαμπρός τα σκαλιά της εκκλησίας. Πρώτη του σύζυγος ήταν η φινετσάτη και κοσμική Νάντια, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Αύρα, τις μεγάλες αδυναμίες της ζωής του. Η γνωριμία του με τη Λάνα Ντιμπιέρ όμως διαθέτει και αρκετή από τη χρυσόσκονη των παραμυθιών, καθώς ο Χάρης Δαυίδ τη συνάντησε αρκετά χρόνια μετά το διαζύγιό του, την εποχή που η κόρη του προετοιμαζόταν για εξετάσεις. Η καθηγήτρια που την είχε αναλάβει δεν ήταν άλλη από τη γλυκιά Λάνα, χωρισμένη και η ίδια και με τρία παιδιά. Το ειδύλλιο δεν άργησε να πλεχτεί και ο ευαίσθητος Χάρης Δαυίδ ένιωσε τα βέλη του έρωτα να βρίσκουν ξανά στόχο.

«Ηταν το λιμάνι που αναζητούσε και πάλι στη ζωή του», σημειώνουν άτομα από τον κοινωνικό του περίγυρο. Ο Χάρης και η Λάνα είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν - εξάλλου συζούν ήδη επί αρκετό καιρό. Και οπωσδήποτε επιθυμούν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με ένα πάρτι διαρκείας στο Νησί της Αποκάλυψης. Σε ό,τι αφορά τους ντόπιους, στην Πάτμο περιμένουν τον γάμο Δαυίδ με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Ενα κοσμικό γεγονός τέτοιου βεληνεκούς, τόσης λάμψης και φαντασμαγορίας έχει να διοργανωθεί στο νησί από τη χρυσή εποχή των πάρτι της Αντζελας Ισμαήλου.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...