Rockwave Festival ετών 19 - - 11 και 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα


Για ακόμα ένα καλοκαίρι το μουσικό Rockwave Festival δηλώνει δυναμικά το «παρών». Έχοντας γίνει, πλέον, θεσμός φέτος γιορτάζει τα 19 του χρόνια την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Ιουλίου, στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα.

Δύο μέρες, δύο σκηνές (Terra και Vibe Stage), περισσότεροι από 40 καλλιτέχνες, είναι τα βασικά συστατικά του πιο πολυσυλλεκτικού και εναλλακτικού Φεστιβάλ.
Συγκροτήματα, ερμηνευτές, παραγωγοί και τραγουδοποιοί από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής θα συνυπάρξουν σε μια μουσική γιορτή, έτοιμη να καλύψει και τα πιο δύσκολα γούστα των ακροατών.

Μαζί όμως με το Φεστιβάλ, φέτος - σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών - θα γιορτάσουν με δωρεάν εισιτήρια και οι σημερινοί νέοι που γεννήθηκαν τις ημέρες που διεξήχθη η πρώτη διοργάνωση (12, 13, 14 Ιουλίου 1996). Στο φετινό Rockwave, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα «rocking blues» του Εric Burdon, ο οποίος επισκέφτηκε τελευταία φορά την Ελλάδα πριν από έναν περίπου χρόνο, στα πλαίσια της κυκλοφορίας του άλμπουμ του «Til Your River Runs Dry».


Woodkid.
Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ προστέθηκε και το θεαματικό σόου του πρωτοπόρου Woodkid, οι δημοφιλείς για την Ελλάδα Calexico, που συνδυάζουν τις κάντρι κιθάρες με τα mariachi πνευστά, οι νοσταλγικές επιτυχίες των Godfathers, το «αντάμωμα» της Hip hop σκηνής με προεξάρχοντες τους Active Member, τους Little Barrie, καθώς και διεθνούς φήμης παραγωγοί της ηλεκτρονικής μουσικής, όπως οι Booka Shade, o Roni Size και ο Timo Maas αλλά και 4 δημοφιλείς μπάντες της ελληνικής ροκ σκηνής, οι V.I.C, οι Beggar's Blues Diary, οι Chinese Basement και οι Greeklish Babylon.

Ελληνικό χρώμα θα δώσουν καλλιτέχνες που έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό όπως οι Active Member αλλά και ο Γιάννης Χαρούλης και η Nατάσσα Μποφίλιου, οι οποίοι εκπροσωπούν την νέα μουσική τάση, που συγκεντρώνει ετερόκλητο και πολυάριθμο κοινό σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 11 Ιουλίου

Under the Roof of Terra Stage
Active Member, Νικήτας Κλιντ Moriginal & Fleck, Rodney P & Dj Skitz, Razastarr, Βαβυλώνα, Ταφ Λάθος, Noova Groova, Ground Zero, Στιχοπλοκές, Normatraxx Sound System (MCD, DJ K, DJ Marble).
Γιάννης Χαρούλης.
Vibe Stage
Timo Maas (Midnight Show), Roni Size & MC Youngman (Midnight Show), Eric Burdon, The Godfathers, Vic, Beggars Blues Diary. Σάββατο 12 Ιουλίου

Under the Roof of Terra Stage
Γιάννης Χαρούλης, Νατάσσα Μποφίλιου, Greeklish Babylon

Vibe Stage
Booka Shade (Midnight Show), Woodkid, Calexico, Little Barrie, Chinese Basement.

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια για το Rockwave Festival κοστίζουν 18 ευρώ ανά ημέρα μέχρι εξαντλήσεως τους όταν και η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ, ενώ για το διήμερο κοστίζουν 30 ευρώ. H προπώληση έχει ξεκινήσει σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα: Ticket House (Πανεπιστημίου 42 ,εντός της στοάς), Reload Stores (Πανεπιστημίου 54) και Θεσσαλονίκη: Ticket House -νέο κατάστημα (Πλ. Αριστοτέλους 5), Musicland (Μητροπόλεως 102), ηλεκτρονικά από τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr.

Μετακίνηση με  λεωφορεία
Για την άνετη μεταφορά του κοινού προς και από το TerraVibe Park για τις ημέρες του Rockwave Festival, η διοργανώτρια εταιρία συνεργάζεται με τα λεωφορεία της Apollon Association. Τα λεωφορεία για το TerraVibe Park θα ξεκινούν από τον σταθμό Λαρίσης και το σταθμό του μετρό Ελληνικού. Το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 16:00 και τα επόμενα ανά μισή ώρα, με τελευταίο δρομολόγιο στις 21.00 . Οι τιμές για τα εισιτήρια των λεωφορείων είναι: 6 ευρώ με επιστροφή και αναχώρηση από το Σταθμό Λαρίσης, 4 ευρώ με μονή διαδρομή και 8 ευρώ με επιστροφή και αναχώρηση από το Μετρό Ελληνικού, 5 ευρώ με μονή διαδρομή.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...