Τα καλύτερα μπoυγελώματα από το χώρο της μόδας: Βερσάτσε, Τομ Φορντ, Κέιτ Μος Ντι Κάπριο Justin Bieber, Selena Gomez, C. Ronaldo, Oprah, The Rock..) και άλλοι...

Μπορεί να αντιπροσωπεύουν την επιτομή του στυλ και της κομψότητας, όμως δέχθηκαν να τσαλακώσουν δημοσίως την ομορφιά τους για χάρη ενός καλού σκοπού
Η Ντονατέλα Βερσάτσε πρώτη και καλύτερη, ο Τομ Φορντ, η Βικτώρια Μπέκαμ, η Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ και εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι της μόδας, συμμετείχαν στην παγκόσμια καμπάνια με τα δημόσια μπουγελώματα για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ALS.


Ναι, ο σκοπός όλων ήταν να προσφέρουν και δεν έχει σημασία τι έκαναν ακριβώς, αρκεί που έδωσαν το χρόνο και τον οβολό τους υπέρ της προσπάθειας, όμως καθώς πρόκειται για διάσημους σχεδιαστές και μοντέλα, τότε αξίζει να προσέξουμε και το βίντεο που έφτιαξαν!

Παρακάτω ακολουθούν τα επτά καλύτερα βίντεο που έφτιαξαν άνθρωποι της μόδας υπό τον τίτλο Ice Bucket Challenge:

Ντονατέλα Βερσάτσε
..

Με δωρεά 100.000 δολαρίων συνόδευσε το Ice Bucket Challenge o Ντι Κάπριο

 

Ο διάσημος ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόκληση στο περιθώριο των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ με τίτλο Carbon,

Μπορεί να «άργησε» να εμφανιστεί στην αλυσίδα των επωνύμων που λαμβάνουν μέρος στο Ice Bucket Challenge στο πλαίσιο της καμπάνιας στήριξης του ιδρύματος για την καταπόλεμηση της ασθένειας ALS αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να κάνει τη διαφορά.

Εκτός από τον συνηθισμένο κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι, ο 39χρονος ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες, δώρισε και ένα ποσό της τάξης των 100.000 δολαρίων στο ίδρυμα.

Τον Ντι Κάπριο είχε προκαλέσει ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο διάσημος ηθοποιός αποδέχθηκε την πρόκληση στο περιθώριο των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ με τίτλο Carbon, στον Καναδά, το οποίο πραγματεύεται την κλιματική αλλαγή και την επίδραση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Στο πλευρό του ήταν οι συνεργάτες του που προκάλεσαν πετρελαιοπαραγωγούς ενώ ο Ντι Κάπριο προκάλεσε τον πρωθυπουργό του Καναδά Στίβεν Χάρπερ.

Ο Βρετανός ηθοποιός Patrick Stewart δείχνει πώς γίνεται το «ice bucket challenge»

 

Επίδειξη βρετανικού φλέγματος και στυλ από το διάσημο ηθοποιό του Σταρ Τρεκ

Δε θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα συναδέλφων και να εμφανιστεί με μαγιό και να λουστεί με παγωμένο νερό. Το στύλ του άλλωστε δε συγκρίνεται με κανενός από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του κινηματογράφου που μετέτρεψαν την καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων σχετικά με την έρευνα προς την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλευρικής Σκλήρυνσης (ALS).

Ο Σερ Πάτρικ Στιούαρτ έδειξε σε όλους πώς γίνεται το περίφημο «ice bucket challenge» με το οποίο έχουν καταπιαστεί μεγαλύτεροι και μικρότεροι αστέρες της μεγάλης οθόνης, με το μοναδικό του ύφος και την ποιότητά του που ξεχωρίζει.

Μπροστά στην κάμερα, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής του Σταρ Τρεκ απεικονίζεται να υπογράφει ένα τσεκ ενώ βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Η κάμερα τον ακολουθεί τη στιγμή που κλείνει το μπλοκ επιταγών και τοποθετεί πάνω από αυτό την πένα του. Στη συνέχεια, δίχως να βγάλει άχνα, φέρνει κοντά του έναν μεταλλικό κουβά που χρησιμοποιείται για να διατηρούνται δροσερά τα μπουκάλια. Σταματά για ελάχιστα δευτερόλεπτα κοιτώντας το περιεχόμενό του. Ο θεατής εικάζει ότι η επόμενη κίνησή του θα είναι να φέρει το δοχείο πάνω από το κεφάλι του ώστε να «λουστεί» με τα παγάκια... Όμως, ο Στιούαρτ κάνει τη διαφορά.

Πιάνει ένα κρυστάλλινο ποτήρι και με μοναδική χάρη τοποθετεί σε αυτό λίγα παγάκια, ενώ αμέσως μετά αποκαλύπτει ένα μπουκάλι με ουίσκι. Το ανοίγει, βάζει δύο δάχτυλα ποτό, σηκώνει ψηλά το ποτήρι, χαμογελάει στην κάμερα και με τον τρόπο του χαιρετά τους θεατές του βίντεο.
Η πρόκληση με το... μπουγέλωμα ολοκληρώθηκε αριστοτεχνικά.

...

Αγνώριστη η Τζένιφερ Άνιστον στο δικό της «ice bucket challenge»

 

Δείτε την Αμερικανίδα σταρ εντελώς άβαφη και απεριποίητη να αποδέχεται την πρόκληση και να προκαλεί με τη σειρά της τους Courteney Cox, Chelsea Handler και Howard Stern

Μπουγελώθηκε για καλό σκοπό και η Τζένιφερ Άνιστον. Η 45χρονη αγαπημένη σταρ του Χόλιγουντ αποδέχθηκε και εκείνη την πρόκληση του ALS Ice Bucket Challenge και ανήρτησε σχετικό βίντεο στο ίντερνετ.

Φορώντας μαύρα γυαλιά μυωπίας, ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα χακί παντελόνι και εντελώς άβαφη και απεριποίητη λέει στην αρχή του βίντεο:  «Γεια σας είμαι η Τζένιφερ Άνιστον και αποδέχομαι την πρόκληση από τον Justin Theroux. Πρόκειται να κάνω μια μεγάλη δωρεά». Και προκαλεί με τη σειρά της τους Courteney Cox, Chelsea Handler και Howard Stern.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα του Jimmy Kimmel στο YouTube.
..

Eva Longoria ALS ice bucket challenge 

 

..

Celebrities (Justin Bieber, Selena Gomez, C. Ronaldo, Oprah, The Rock..) 

  www.youtube.com/watch
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...