«Μαγικό» ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στο Champions League: 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης! (Φωτό+Βίντεο)

Το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» με γκολ του Μαζουάκου στο 12' - Το δεύτερο γκολ ο Αφελάι στο 31' - Μείωσαν οι Μαδριλένοι με τον Μάντζουκιτς στο 38' - Ο Μήτρογλου «κλειδώνει» το ματς για τους Πειραιώτες στο 73'μείωσε ο Γκριεζμάν στο 86'
 Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, Novasports 2), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων των Champions League.


ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό στο 12': Ο Μαζουάκου βρήκε κενό χώρο και με άπιαστο σουτ στην αριστερή γωνία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!
ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό στο 31': Ο Τσόρι γύρισε από αριστερά, ο Μήτρογλου άφησε έξυπνα την μπάλα για τον επερχόμενο Αφελάι, ο οποίος με άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! ΓΚΟΛ για την Ατλέτικο στο 38': Σέντρα από αριστερά με τον Ανσάλντι, η άμυνα του Ολυμπιακού χάνει τον Μάντζουκιτς κι αυτός με κεφαλιά τιμωρεί την αδράνεια των «ερυθρολεύκων». ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό στο 73': Ο Μήτρογλου πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από την συρτή σέντρα του Μανιάτη. Γύρισε εξαιρετικά και... έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Όμπλακ ενώ την τετράδα της άμυνας συνθέτουν οι Χουανφράν, Ντιέγκο Γκοδίν και Ανσάλντι.

Στο κέντρο, οι δύο παίκτες που θα επιφορτιστούν το βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, θα είναι οι Σουάρεθ και Γκάμπι. Παρών και ο αναντικατάστατος Κόκε.




Αντί για την ταχύτητα του Αντουάν Γκριεζμάν σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ο Σιμεόνε επέλεξε την εμπειρία του Ραούλ Γκαρθία.



Στην κορυφή της επίθεσης, τέλος, βρίσκεται ο Μάριο Μάντζουκιτς.





Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης στο http://www.sport-fm.gr/events/468 Λίγο πριν τις 9 το βράδυ έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες που επέλεξαν οι δύο προπονητές για τον πρώτο αγώνα στον όμιλο. Κάτω από τα δοκάρια των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο, την τετράδα της άμυνας αποτελούν από δεξιά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο Ερίκ Αμπιντάλ και ο Αλμπέρτο Μποτία ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Αρτούρ Μαζουακού αριστερά. Στο κέντρο, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς διατηρείται στο βασικό σχήμα και πλαισιώνεται από τους Γιάννη Μανιάτη -ο οποίος έσφιξε τα δόντια και δίνει κανονικά το «παρών»- και Παϊτίμ Κασάμι. Με δεδομένο ότι ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες αποτελεί κι αυτός αναπόσπαστο στέλεχος της ενδεκάδας, ο Μίτσελ παρατάσσει τη μεσαία γραμμή του σε σχήμα ρόμβου, με τον Ιμπραΐμ Αφελάι να παίζει ως περιφερειακός επιθετικός, πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου. Στον αντίποδα, ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, λόγω της τιμωρίας του, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα τον Αρντά Τουράν, αν και δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...