Αλέξης Μητρόπουλος: Ένα μόνο προεκλογικό μέτρο Σαμαρά κόστιζε 5 ΑΕΠ και 4 χρέη ( Super Video)

«Όταν ο κ. πρωθυπουργός στις αρχές Μαϊου προ των ευρωεκλογών με τον κ. Βενιζέλο μίλησαν γα δημιουργία 790.000 θέσεων εργασίας, η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη κοστολόγησε μόνον αυτό το ένα μέτρο του πρωθυπουργού σε 1 τρισεκατομμύριο 100 δισεκατομμύρια, δηλαδή με άλλα λόγια 5 ΑΕΠ και 4 χρέη.
Η  Καθημερινή τότε αναφέρθηκε στη μελέτη αυτής της εταιρείας» δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος στο Μega επισημαίνοντας ότι «αντί να ζητήσουν συγγνώμη», για τον εμπαιγμό του ελληνικού λαού, «ότι θα βρουν 1 τρις για να κάνουν θέσεις εργασίας εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει για νέα σεισάχθεια».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει ένα μετριοπαθές πρόγραμμα» είναι γνωστό ότι δεν μπορεί να υπάρξει «ανάκαμψη της οικονομίας, αν δεν γίνει πρώτα η ρύθμιση στα κόκκινα δάνεια, στις οφειλές κάθε είδους, προς το δημόσιο». «Η σεισάχθεια των οφειλών κάθε είδους θα είναι άμεσο, ένα από τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε ο Αλ. Μητρόπουλος. Ενώ τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξαρτάται από την έκβαση των διαπραγματεύσεων.
Η κ. Ασημακοπούλου καταφεύγει σε ειρωνείες και γελάκια που όμως δεν κρύβουν το πανικό της κυβέρνησης που με έναυσμα του ίδιου του πρωθυπουργού περνάει στη φάση της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, με την απειλή προερχόμενη, από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από εχθές στη βουλή, ότι «θα αδειάσουν οι τράπεζες από τα λεφτά» όταν έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ! Ελπίζω να μην τολμήσουν πάλι να επαναφέρουν το θέμα με τα ακίνητα, που θα τα πάρει ο Τσίπρας, αφού με τον ΕΝΦΙΑ, η κυβέρνηση το πράττει ήδη;
Η κ. Ασημακοπούλου δεν παρέλειψε να εξαγγείλει και ένα πλάνο φοροελαφρύνσεων που τόσο καιρό, δεν μπορούσαν, αλλά, σύντομα, θα λύσουν τα πάντα, μαζί με το Μνημόνιο που είναι τελειωμένη υπόθεση!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...