Καμμένος: Ο Σαμαράς θυμίζει το υπουργείο Προπαγάνδας του Χίτλερ

Επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις εξαγγελίες που έκανε στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με δηλώσεις κατά την περιοδεία του στο νομό Ημαθίας.


«Ο κ. Σαμαράς θυμίζει την πολιτική του υπουργείου Προπαγάνδας του Χίτλερ. Ο Χίτλερ, όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση, άφησε να διαρρεύσει ότι θέλει 60% υποτίμηση στο μάρκο και όταν έκανε 30% υποτίμηση στο μάρκο, τότε ήταν όλοι ευχαριστημένοι στη Γερμανία. Το ίδιο συμβαίνει με το πετρέλαιο θέρμανσης» είπε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Θυμίζω ότι το 2010, δηλαδή πριν από λίγα χρόνια, πριν βάλουν τις υπογραφές στον θάνατο της Ελλάδας και ο κ. Σαμαράς εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με το ΠαΣοΚ, το ΛΑΟΣ και τον κ. Κουβέλη, το πετρέλαιο θέρμανσης το αγόραζε ο πολίτης 60 με 65 λεπτά. Σήμερα, το πετρέλαιο θέρμανσης, με τους φόρους που οι ίδιοι επιβάλλουν, έφθασε 1,40.

» Το ερώτημα είναι θα κάνει 30% έκπτωση στο 1,40, σε ποιο ποσοστό και σε τι ποσό θα φτάσει το πετρέλαιο θέρμανσης; Πάντως, στα επίπεδα του 2010 δεν πρόκειται να φθάσει η τιμή και αυτό γιατί η συγκεκριμένη πολιτική υπηρετεί μόνο τους δανειστές και κατ' εντολή τους πράττει η κυβέρνηση. Όσον αφορά τις άλλες ελαφρύνσεις δεν ανακοίνωσε απολύτως τίποτα».

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αθανάσιο Τσίτση, απολυμένους της κλωστοϋφαντουργίας, ροδακινοπαραγωγούς από τους νομούς Ημαθίας και Κοζάνης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...