Γεωργιάδης: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του φορολογικού τομέα του κόμματος, Δημήτρης Γελαλής. Γεωργιάδης: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες


 «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιαδης, μιλώντας στον Σκάι.

 «Οι τράπεζες είχαν αδειάσει με την πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι τώρα», απάντησε, επίσης μιλώντας στον Σκάι, ο Δημήτρης Γελαλής. «Τα 11 δισ. του ΤΧΣ δεν είναι κλειδωμένα σε κάποιο ταμείο για να τα πάρουμε ότι ώρα θέλουμε.

Ειναι χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια αν χρειαστούν», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης. «Έχουν υποχρέωση να μας τα δώσουν γιατί είναι δάνεια», συμπλήρωσε ο κ. Γελαλής και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά για κρατικοποίηση των τραπεζών αλλά για κοινωνικοποίηση. Φθάσαμε στο σημείο, πρόσθεσε, οι συστημικές τράπεζες να μην δίνουν ούτε ένα δάνειο στον κόσμο.
πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...