Βίντεο: Ice Bucket στη Σπάρτη με... 50 τόνους νερό! *Κρήτη: «Ice Bucket Challenge» με μπουλντόζα στο Ηράκλειο!

Δείτε πως μια παρέα Σπαρτιατών κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του Ice Bucket Challange
Στην Κρήτη χρησιμοποίησαν μπουλντόζα για το Ice Bucket, όμως μια παρέα φίλων από τη Σπάρτη έρχεται για να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ.
Ειδικότερα, η παρέα δέχτηκε την πρόσκληση–πρόκληση και έριξε πάνω της τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού στην ιστορία του Ice Bucket Challange.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα παιδιά να ρίχνουν πάνω τους 50 τόνους παγωμένου νερού!



Για την διαδικασία χρειάστηκαν μισό κυβικό πάγο, 50 τόνους νερό από δεξαμενή που συλλέγεται από την βροχή και γερανοφόρα μηχανήματα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το report24.gr.

Τέλος, ο εμπνευστής της όλης ιδέας, Κώστας, έλαβε μέρος  με γύψο στο πόδι. Αξίζει να αναφερθεί ότι το νερό είναι βρόχινο που συλλέγεται σε ειδικούς χώρους για διάφορες χρήσεις και όταν δεν συλλέγεται καταλήγει σε παρακείμενο ποτάμι.
..

Κρήτη: «Ice Bucket Challenge» με μπουλντόζα στο Ηράκλειο!

Για για τις ανάγκες των γυρισμάτων του βίντεο, επιστρατεύτηκε μια ολόκληρη μπουλντόζα η οποία τους έλουσε με παγωμένο νερό

Τέσσερις φίλοι από το Ηράκλειο της Κρήτης αποφάσισαν να αποδεχθούν την παγωμένη πρόκληση του Ice Bucket Challenge, αλλά αποφάσισαν να το κάνουν με το δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του ekriti.gr, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του δικού τους βίντεο, επιστρατεύτηκε μια ολόκληρη μπουλντόζα η οποία τους έλουσε με παγωμένο νερό.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...