Τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone6 και του iWatch έκανε o CEO της Apple

“Eίμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την μεγαλύτερη εξέλιξη στα iPhone” ήταν το πρώτο σχόλιο του CEO της Apple Τιμ Κουκ, o οποίος παρουσίασε το νέο iPhone6 και το πρωτοποριακό gadget iWatch.
Η παρουσίαση έγινε στο Flint Center for Performing Arts στο Cupertino, της Καλιφόρνιας, εκεί που ο Steve Jobs παρουσίασε το πρώτο Mac, το 1984.

Σύμφωνα με τον Κουκ, το i watch είναι το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της Apple. Συνεργάζεται άριστα με το iPhone και διαθέτει εφαρμογές για την υγεία και την άθληση, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 349 δολάρια.
Τα δύο νέα νέα κινητά της Apple, είναι το iPhone 6 καθώς και η βελτιωμένη έκδοση iPhone 6 Plus.
Ο Κουν διευκρίνισε ότι πρόκειται για τα πιο λεπτά iPhone που έχουν βγει ποτέ στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, τo iPhone 6 έχει πάχος μόλις 6,9 χιλιοστά ενώ το iPhone 6 Plus έχει πάχος 7,1 χιλιοστά καθώς έχει μεγαλύτερη οθόνη.
To iPhone 6 Plus κοστίζει 299, 399 και 499 δολάρια αντίστοιχα, ανάλογα με την χωρητικότητα.

Και τα δύο iPhone βγαίνουν σε εκδόσεις 16GB, 64GB και 128GB, και θα κυκλοφορήσουν σε χρυσό, ασημί και ανοιχτό “διαστημικό” γκρι.
Στην αγορά θα είναι διαθέσιμα από τις 19 Σεπτεμβρίου σε ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία και την Σιγκαπούρη.
Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, η Apple παρουσίασε και τη νέα εφαρμογή της, Apple Pay. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία κάθε «έξυπνο» κινητό τηλέφωνο μετατρέπεται σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
H ατμόσφαιρα στο Flint Center, έγινε ακόμα πιο γιορτινή, όταν στην σκηνή ανέβηκαν οι U2, το νέο Album των οποίων θα είναι προεγκατεστημένο στο
νέο iPhone 6.






Copyright © 2014 euronews

Βίντεο με το νέο iPhone 6?

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...