O εκατομμυριούχος Λάρι Γκλέιζερ έχασε τη ζωή του από τη συντριβή αεροσκάφους στη Τζαμάικα

Μαζί με τον πρόεδρο της  εταιρείας κτηματομεσιτικώνBuckingham Properties ήταν η γυναίκα του Τζέιν - Δύο αμερικανικά F-15 που το συνόδευαν είπαν πως είδαν σημάδια πάγου στα παράθυρα της καμπίνας 
Βορειανατολικά της Τζαμαίκα ήταν το τελευταίο ίχνος στα ραντάρ του μικρού αεροπλάνου που πετούσε ακυβέρνητο για κάποια ώρα το βράδυ της Παρασκευής σημαίνοντας συναγερμό στις αμερικανικές αρχές. Σύμφωνα με τις αρχές της χώρας το αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα σε απόσταση 14 μιλίων βόρεια του Πορτ Αντόνιο. Nεκροί από την συντριβή είναι ο Λάρι Γκλέιζερ και η σύζυγός του, Τζέιν, που σύμφωνα με αμερικανικά μέσα σκόπευαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στη Νάπολι της Φλόριντα. Ο Γκλέιζερ ήταν πρόεδρος της Buckingham Properties,μεγάλης εταιρείας που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά.

Η περιοχή όπου καταγράφηκε από τα ραντάρ το τελευταίο σήμα του αεροσκάφους


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκλέιζερ, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, είχε περισσότερες από 5.000 ώρες πτήσεις.

Το αεροπλάνο τύπου Socata TBM 700 πέρασε νωρίτερα από τον εναέριο χώρο της Κούβας, αφού προηγουμένως είχε περάσει από τις ΗΠΑ. Δύο πολεμικά αεροσκάφη F-15 σηκώθηκαν αμέσως και το συνόδευσαν ως τα όρια της Κούβας, καθώς οι επιβαίνοντες δεν ανταποκρίνονταν στις προσπάθειες επικοινωνίας που κάνουν από το έδαφος οι υπεύθυνοι του πύργου ελέγχου.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο πέρασε πετώντας πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, είναι μικρού μεγέθους και απογειώθηκε από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης με προορισμό την Νάπολι της Φλόριντα.



Οι πιλότοι των αμερικανικών μαχητικών που το συνόδευαν ανέφεραν πως από τον πάγο που είδαν στα παράθυρά του, πιθανώς να υπήρχε πρόβλημα με τη συμπίεση στην καμπίνα.

Το αεροπλάνο μεταφέρει 6 ή 7 άτομα.

 πηγη
 Συνετρίβη στη Τζαμάικα το αεροσκάφος που έχασε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου

Στην Τζαμάικα έπεσε τελικά το μικρό αεροπλάνο, που δεν επικοινωνούσε στις κλήσεις των πύργων ελέγχου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρχές των ΗΠΑ.
Ειδικότερα, συνετρίβη 14 μίλια βόρεια του λιμανιού Αντόνιο της Τζαμάικα, ενώ εικάζονταν ότι είχε εισέλθει στον εναέριο χώρο της Κούβας, κάτι που διέψευσαν οι κουβανικές αρχές.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι αρχές της Τζαμάικα επιβεβαίωσαν ότι το αεροσκάφος έπεσε σε περιοχή κοντά στο Κίνγκστον.
Το αεροσκάφος, ένα Socata TBM-700, είχε απογειωθεί από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, με προορισμό την Νάπολι της Φλόριντα, με έξι ή επτά επιβάτες.
Το αεροσκάφος συνόδευαν δύο F15. Μετά την Κούβα άρχισε να χάνει ύψος, κάτι που δείχνει ότι τελείωναν τα καύσιμα, και τελικά έπεσε στην Τζαμάικα.
Σύμφωνα με τα αμερικανικά δίκτυα, που επικαλούνται τις αναφορές των πιλότων των μαχητικών αεροπλάνων, στα παράθυρα του πιλοτηρίου υπήρχε πάγος, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη συμπίεση ή την παροχή οξυγόνου.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Μικρό αεροπλάνο δεν απαντά στις κλήσεις του πύργου ελέγχου

 


Θρίλερ στον αέρα με αεροσκάφος που δεν επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου. Πρόκειται για ένα Socata TBM-700 το οποίο απογειώθηκε από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης με προορισμό την Νάπολι της Φλόριντα.
Δύο πολεμικά αεροσκάφη F-15 συνοδεύουν το μικρό αεροπλάνο το οποίο δεν ανταποκρίνεται στις προσπάθειες επικοινωνίας.
Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το αεροπλάνο βρίσκεται πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, ενώ έχει περάσει από την Φλόριντα και κατευθύνεται προς την Κούβα.
Οι πιλότοι των πολεμικών που το συνοδεύουν ανέφεραν πως από τα σημάδια που βλέπουν στα παράθυρά του, πιθανώς να υπάρχει πρόβλημα με τη συμπίεση.
Το αεροπλάνο το οποίο μεταφέρει 6 ή 7 άτομα πετά για πάνω από 5 ώρες και αναμένεται να ξεμείνει από καύσιμα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...