Tα... υπονοούμενα του Jay Ζ για νέα εγκυμοσύνη της Beyonce

Ο 44χρονος ράπερ ενώ βρισκόταν στη σκηνή άλλαξε τους στίχους ενός τραγουδιού προσθέτοντας τον εξής στίχο: «Είναι έγκυος, περιμένει ένα ακόμη παιδί» - Ήταν άραγε αυτός ο τρόπος ώστε ο Jay Z να ανακοινώσει ότι η Beyonce περιμένει και δεύτερο παιδί; 
Τι κι αν οι φήμες ότι Beyonce και Jay Z χωρίζουν... οργίαζαν; Οι δυο τους δε φάνηκε να πτοούνται. Διέψευσαν τα δημοσιεύματα όταν στα MTV Video Music Awards αγκαλιάστηκαν στη σκηνή ανταλλάσοντας ένα τρυφερό φιλί, την ώρα που ο ράπερ κρατούσε στην αγκαλιά του τη μικρή τους Blue Ivy. Πρόσφατα μάλιστα εθεάθησαν στην Ιταλία όπου πέρασαν χαλαρές στιγμές με αφορμή τα γενέθλια της 33χρονης πλέον τραγουδίστριας.

Και ενώ, λοιπόν, το ζευγάρι κατάφερε να κλείσει τα στόματα περί χωρισμού, τα δημοσιεύματα βρήκαν λόγο να ασχοληθούν ξανά με την ποπ σταρ και τον Jay Z. Αφορμή στάθηκαν τα υπονοούμενα του ράπερ για δεύτερη εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή του βράδυ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι και ο 44χρονος ενώ βρισκόταν στη σκηνή άλλαξε τους στίχους ενός τραγουδιού προσθέτοντας τον εξής στίχο: «Είναι έγκυος, περιμένει ένα ακόμη παιδί», όπως αναφέρει το περιοδικό «Radar».

Ήταν άραγε αυτός ο τρόπος ώστε ο Jay Z να ανακοινώσει ότι η Beyonce περιμένει και δεύτερο παιδί; Ο χρόνος θα δείξει...


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...