Brad Pitt: Γιατί έφτυσε την τσίχλα του στο μάτι του Zach Galifianakis

Το νέο επεισόδιο της εκπομπής είχε καλεσμένο τον Brad Pitt και οι ερωτήσεις που του κάνει ο οικοδεσπότης έχουν σαν αποτέλεσμα να φτύσει ο Brad πάνω του-λιγάκι ενοχλημένος- την τσίχλα που μασούσε
Μια ιδιαίτερα απολαυστική συνάντηση είχαν στην αμερικανική διαδικτυακή τηλεόραση και στο “Between Two Ferns” οι ηθοποιοί Zach Galifianakis και ο Brad Pitt. Επτά μήνες άλλωστε έχουν περάσει από την τελευταία εκπομπή στην οποία ο Galifianakis είχε συναντήσει τον Πρόεδρο της Αμερικής Barack Obama, με αποτέλεσμα να δώσει για άλλη μια φορά τον καλύτερό του εαυτό.





Το νέο επεισόδιο της εκπομπής είχε καλεσμένο τον Brad Pitt και οι ερωτήσεις που του κάνει ο οικοδεσπότης έχουν σαν αποτέλεσμα να φτύσει ο Brad πάνω του-λιγάκι ενοχλημένος- την τσίχλα που μασούσε: “Πες μου όταν πρωτογνώρισες την Angelina,ήταν μια κλασική ιστορία αγάπης όπως όταν ο Ross είδε τη Rachel; Ξέρεις από τα Φιλαράκια.” ρώτησε ο Galifianakis, πετώντας φυσικά σπόντα για την πρώην σύζγό του Pitt, Jennifer Aniston, ενώ στο τέλος τον ρώτησε αν οι fans του επικεντρώνονται πιο πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση και όχι στο υποκριτικό του ταλέντο που είναι ανύπαρκτο. Το αποτέλεσμα; Εφαγε την τσίχλα που μασούσε ο Pitt στο μάτι.



Οσο για την υπόλοιπη εκπομπή κινήθηκε φυσικά στο ίδιο πνεύμα, καθώς ο παρουσιαστής αφού είχε συστήσει τον Pitt ως Μπράντλεϊ Πις τον ρώτησε διάφορα όπως γιατί δεν κάνει μπάνιο, πότε έκανε πρώτη φορά σεξ και γιατί ενώ μοιάζει φυσιογνωμικά πολύ στον Χίτλερ υποδύεται αντι-ναζί χαρακτήρες.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...