Οι ισραηλινές στρατιωτίνες προωθούν ρούχα και βάζουν "φωτιά" στον φακό ( picture+video )

Νέες γυναίκες που μόλις ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στον IDF, πραγματοποίησαν καυτές φωτογραφίσεις για ισραηλινή εταιρεία ρούχων, που λανσάρει ρούχα τύπου μιλιτέρ, για “καλό σκοπό”: Να προβάλλουν τις “ομορφιές του Ισραήλ” στο εξωτερικό και ειδικότερα στις ΗΠΑ.


Με έμπνευση που έχει τις ρίζες της στην  νέα τάση στον χώρο της γυναικείας μόδας, το λεγόμενο στυλ μιλιτέρ που κυριαρχεί τον φετινό Χειμώνα, αποφάσισαν να επιλέξουν ως μοντέλα τους, πρώην στρατιωτίνες του ισραηλινού στρατού, προβάλλοντας μάλιστα το γεγονός ότι αυτά τα πανέμορφα κορίτσια έχουν βρεθεί σε πραγματικά θέατρα μάχης, στην προσπάθεια τους να συμβάλλουν την άμυνα της χώρας του Ισραήλ. Επομένως, είναι οι πλέον κατάλληλες να λανσάρουν το στυλ μιλιτέρ και να προωθήσουν την ιδέα.

Η MTKL ιδρύθηκε από δυο πρώην στρατιώτες που είχαν ως όνειρο να προωθήσουν παγκοσμίως τις ομορφιές του Ισραήλ και των ανθρώπων της χώρας αυτής".

Η εταιρεία έχει δημοσιεύσει σε ένα διαδικτυακό ιστότοπο συλλογής χορηγιών, τον INDIEGOGO, τις φωτογραφίες των κοριτσιών που περιλαμβάνονται στο υπό εκτύπωση ημερολόγιο του 2015, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την νέα ισραηλινή κολεξιόν ρούχων.

Φυσικά οι αντιδράσεις για το σκεπτικό της προώθησης των σέξι παρουσιών του ισραηλινού στρατού προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων εντός και εκτός Ισραήλ και διατυπώθηκαν καυστικά σχόλια τόσο για την “εκμετάλλευση” των κοριτσιών, αλλά έγιναν και ιδιαίτερες αναφορές στην χρονική συγκυρία της έκδοσης, λίγους μήνες μετά την αιματηρή κρίση στην Λωρίδα τηs Γάζας. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...