Νούμερα τηλεθέασης: Έσκισε το prime time του ALPHA -η Μουρμούρα σημείωσε 39,2%,

«Μουρμουράνε» τα κανάλια με το «Πακέτο» που φάγανε - Πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης για την «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ
Τρίβουν τα μάτια τους οι ιθύνοντες των καναλιών από τις χθεσινές μετρήσεις. Η κίνηση-ματ που έκανε ο ALPHA και έβαλε στο πρόγραμμά της Πέμπτης ένα ακόμα επεισόδιο από τη δημοφιλή σειρά «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» μετακινώντας το «αγαπημένο» «Πάμε Πακέτο» στις 21:45, χάρισε στο κανάλι την πρωτιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.





Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η Μουρμούρα σημείωσε 39,2%, ποσοστό που κράτησε σταθερό η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τις επόμενες δύο επόμενες ώρες. Στο δυναμικό κοινό η ελληνική σειρά απογειώθηκε στο 44,4% και το Πάμε Πακέτο κράτησε την πρώτη θέση στον ALPHA με 28%.


Μοντέρνα Οικογένεια και Ρουα Ματ σημείωσαν πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης: 12,1% έκανε το MEGA στο σύνολο και ο ΑΝΤ1 14%, ενώ στο (15-44) άγγιξαν 16,9% και 7,6% αντίστοιχα.


Πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης έκανε και η «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ που έκανε πρεμιέρα χτες, καταγράφοντας στο σύνολο 27,4% και 19,5% στο δυναμικό κοινό.


Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ήρθε σταθερά πρώτο και πάλι εχτές σημειώνοντας στο σύνολο 25,1 και 19,1% στο δυναμικό κοινό. Το δελτίο του MEGA με την σειρά του έκανε 17,3% και 16,8% αντίστοιχα, ενώ το δελτίο ειδήσεων του STAR έκανε 15,6% στο σύνολο και στο δυναμικό σημείωσε 11,1%.


Οσον αφορά τη μεσημεριανή ζώνη, σταθερά πρώτη είναι η Ελένη Μενεγάκη με 31,6% στο νεανικό κοινό και 23,8% στο σύνολο. Η Τατιάνα κατέγραψε 7,2% στο νεανικό κοινό και 9,3% στο σύνολο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...