Βρέθηκε νεκρή η Μις Ονδούρα και η 23χρονη αδελφή της ( picture+video )

Βρέθηκε νεκρή σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η 19χρονη Μις Ονδούρα Maria Jose Alvarado και επίσης η αδελφή της Σοφία. Οι δύο κοπέλες είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς την περασμένη Πέμπτη.
Οι δύο αδελφές είχαν πάει σε πάρτι την περασμένη Πέμπτη σε συνοικία της πόλης Σάντα Μπάρμπαρα στα δυτικά της χώρας και από τότε αγνοείτο η τύχη τους.


Η κοπέλα επρόκειτο να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος στις 14 Δεκεμβρίου.
...

Βρέθηκε νεκρή η Μις Ονδούρα και η 23χρονη αδελφή της

Συγκλονίζει η διπλή τραγωδία - Συνελήφθη ο σύντροφος της 23χρονης και ακόμη ένας ύποπτος - Η 19χρονη Μις Ονδούρα Maria Jose Alvarado και η 23χρονη αδελφή της Sofia Trinidad βρέθηκαν νεκρές δίπλα σε ποτάμι σε χωριό της Ονδούρα

Το κουβάρι του μυστηρίου της εξαφάνισης της 19χρονης Μις Ονδούρα Maria Jose Alvarado και της 23χρονης αδελφής της Sofia φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ξετυλίγεται...  Τα άψυχα σώματα των δύο γυναικών βρέθηκαν στο χωριό Cablotales, κοντά στον ποταμό Aguagua, σύμφωνα με δήλωση του Leandro Osorio, επικεφαλής του Εθνικού Γραφείου Ποινικών Ερευνών στην χώρα.



Δύο άντρες συνελήφθησαν και ανακρίνονται καθώς είναι τα τελευταία άτομα που είδαν τις δύο γυναίκες ζωντανές. Πρόκειται για τον Plutarco Ruiz, σύντροφο της 23χρονης Sofia και έναν άλλον άντρα που ονομάζεται Aris Maldonado.



Σύμφωνα με την αστυνομία ένα αυτοκίνητο και όπλα έχουν κατασχεθεί, ενώ υπάρχει και μάρτυρας που βρίσκεται υπό την προστασία των αρχών και τους έχει δώσει πολύτιμες πληροφορίες.

Οι δύο αδελφές είχαν πάει σε πάρτι γενεθλίων στις 13 Νοεμβρίου στην πόλη Σάντα Μπάρμπαρα και ένας μάρτυρας έχει αναφέρει ότι τις είδε μετά το πάρτι να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες.



Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Jose Coello δήλωσε ότι οι δύο άντρες ανακρίνονται και ελπίζει να αναδειχθεί ο ρόλος που έπαιξαν στην υπόθεση.

Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ η Ονδούρα κατέχει το υψηλότερο ποσοστό ανθρωποκτονιών στον κόσμο με 90,4 ανθρώπους να δολοφονούνται ανά 100.000 κατοίκους.

 pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...