Νέα Υόρκη: H μεγαλύτερη ψηφιακή διαφημιστική οθόνη της Β. Αμερικής στην Times Square

H οθόνη είναι μεγάλη σαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο κι απλώνεται από την 45η και την 46η λεωφόρο κατά μήκος του Μπρόντγουεϊ - Αποτελείται από 24 εκατομμύρια pixels 
Οι Νεουορκέζοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό, σήμερα το βράδυ, παρατηρώντας στην πλατεία " Times Square" την τεράστια ψηφιακή, διαφημιστική πινακίδα που θα φωταγωγηθεί σε λίγες ώρες. Το ύψος της οθόνης φθάνει τους οκτώ ορόφους, σύμφωνα με τους "New York Times". H οθόνη είναι αρκετά μεγάλη, σαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο κι απλώνεται από την 45η και την 46η λεωφόρο κατά μήκος του Μπρόντγουει. Η διαφημιστική οθόνη αποτελείται από 24 εκατομμύρια pixels.



Tα εγκαίνια της μεγαλύτερης διαφημιστικής οθόνης στην περιοχή της Βόρειας Αμερικής θα γίνουν σήμερα το βράδυ, ώρα ΗΠΑ. Το ύψος της οθόνης αγγίζει τα 24 μέτρα και, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, οι υποψήφιοι διαφημιστές θα πρέπει να βάλουν γερά το χέρι στη τσέπη αν θέλουν να έχουν παρουσία στην διαφημιστική οθόνη. Το κόστος "ενοικίασης" της γιγαντοοθόνης για διαφημιστικούς λόγους ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια το μήνα και, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, είναι όχι μόνο η μεγαλύτερη αλλά και η ακριβότερη υπαίθρια διαφημιστική οθόνη στη χώρα του Μπαράκ Ομπάμα . Από σήμερα το βράδυ και μέχρι τις 24 Νοεμβρίου, η διαφημιστική οθόνη της "Times Square" θα προβάλει μια σειρά από digital art δημιουργίες της εταιρείας  "Universal Everything", ενώ, από την 25η Νοεμβρίου μέχρι και τις πρώτες μέρες του 2015, την τεράστια ηλεκτρονική διαφημιστική οθόνη θα χρησιμοποιήσει πρώτη η Google με μία διαφημιστική καμπάνια έκπληξη. "To μέγεθος μετράει στην Times Square", υποστηρίζει ο Χάρι Κόγκλαν, πρόεδρος της εταιρείας ψηφιακής επικοινωνίας "Clear Channel Outdoor" της Νέας Υόρκης, που έχει αναλάβει την πώληση διαφημιστικού χώρου. Υπολογίζεται ότι, καθημερινά, τριακόσιες χιλιάδες πολίτες διασχίζουν την πλατεία "Times Square" , στην καρδιά της Νέας Υόρκης, αριθμός που δικαιολογεί επάξια τον τίτλο που της είχε αποδοθεί από ανθρώπους του marketing ως ο "παράδεισος των διαφημιστών".  
pηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...